Niet nog een keer!!

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan Preston Palace en voor het delen van uw feedback. Het spijt ons te horen dat u besloten heeft niet nogmaals te komen.

Om onze dienstverlening te kunnen verbeteren, zouden we het zeer waarderen als u specifieke punten of gebeurtenissen kunt delen die hebben bijgedragen aan uw besluit. U kunt uw ervaringen delen via marketing@prestonpalace.nl. Alvast bedankt!

Date of experience: 12/2023

Prijs kwaliteit echt uit verhouding.
Zou het niet snel aanraden bij familie of vrienden.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw verblijf bij Preston Palace. Het spijt ons dat bepaalde aspecten van uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeden.

Om ons verder te helpen in het verbeteren van onze dienstverlening, zouden we het waarderen als u uw ervaringen in meer detail kunt toelichten. U kunt ons bereiken via marketing@prestonpalace.nl met alle aanvullende opmerkingen of suggesties.

We hopen dat u ons in de toekomst nogmaals bezoekt en ons de kans geeft om uw ervaring te verbeteren.

Alles goed

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u een leuke kerst heeft gehad.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 12/2023

Redelijk maar niet voor herhaling vatbaar. Het is namelijk niet helemaal all-in. Wij wilden bij de bistro dineren maar we moesten €17.50 per persoon bij betalen.

Beste meneer V,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan Preston Palace en het delen van uw ervaringen. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen voldeed.

Ons all-in aanbod beschikt over vier verschillende restaurants, waarbij u zonder extra kosten kunt genieten van diverse culinaire ervaringen. Voor onze bistro, waar we een speciale culinaire beleving bieden, vragen we inderdaad een toeslag. Dit is echter geheel optioneel en u bent vrij om te kiezen uit de andere inbegrepen eetgelegenheden.

Betreffende uw opmerking over het ontbijt en lunchbuffet, waarbij enkele personen zich niet goed voelden: wij nemen dit zeer serieus. Echter, zonder gedetailleerd onderzoek is het moeilijk om directe conclusies te trekken over de oorzaak. We zouden het zeer waarderen als u meer informatie kunt verstrekken via marketing@prestonpalace.nl, zodat we dit grondig kunnen onderzoeken.

Alvast bedankt.

Heel gezellig

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling.

Date of experience: 12/2023

Prima maar niet bijzonder. Leuk optreden in de scheepsbar, was erg gezellig met een aardige barvrouw.

Bowlingbanen oud met muffe lucht, banen vaak in storing, personeel daar sacherijnig(logisch want moest alles alleen doen).

Zooitje in restaurants(uren lang), wordt niks aan gedaan.

Beste meneer/mevrouw,

Dank voor uw feedback over Preston Palace. Fijn dat u het optreden in de scheepsbar leuk vond. We nemen uw opmerkingen over de bowlingbanen en de netheid in de restaurants serieus en zullen dit intern bespreken. Uw ervaringen zijn waardevol voor onze verbetering.

Graag tot een volgend bezoek!

Date of experience: 12/2023

Leuk uitje met de familie. Wel prijzig. Maar eten was prima en de activiteiten.
Alleen mocht er wel meer opgeruimd en schoongemaakt worden.
Ook meer opletten dat er in de gangen laat een beetje meer rekening wordt gehouden met de kinderen en mensen die slapen.
Zeker na 22.30 uur.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen bij Preston Palace. We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van het eten en de activiteiten tijdens uw familie-uitje!

Date of experience: 12/2023

We hebben genoten. Het enige is dat via een app van jullie website moet reserveren. Maar de website werkt niet via jullie eigen WiFi, wat raar is. Maak of een externe app of zorg ervoor dat je ook kan reserveren via jullie eigen WiFi.

Geachte heer/mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten!
Het diner kunt u via een zg. gastenapp reserveren inderdaad, dit is geen app, maar een link. Mocht dit niet lukken, dan mag dit altijd bij de receptie gedaan worden.

Sofie
Date of experience: 12/2023

We hebben een leuke kerst met de club gehad

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling.

Estel
Alone
Reviewed: 3 years ago (30/12/2023)
Date of experience: 12/2023

Meerdere keren bij Preston Palace geweest, want bevalt altijd goed. Ik mis alleen nog een gym. En de bedden mogen van mij ook wel wat breder zijn. De meeste kamers hebben genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed waarvan de breedte per bed 90 cm kan zijn i.p.v. 80 cm.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.