Date of experience: 12/2023

Wij hebben het altijd erg naar ons zin bij Preston Palace.
Het is best aan de prijs maar je krijgt er veel voor terug, het eten is ook altijd perfect en in de restaurants word het ook allemaal vers gemaakt. Ook mooi om te zien is dat er steeds dingen veranderen en er bij komen. De winst wordt geinvesteerd in wijzigingen en leuke toevoegingen, glijbaan, speelhal etc...

Wij kiezen voor de comfortkamer en die zijn prima! kamer is netjes en schoon. Bed ligt ook prima en de kamer is erg ruim. De Classic kamers zijn wat minder, als je op de 1e of 2e of 3e etage verblijft dan hoor je continue het riool water van de bovenburen door de standleidngen lopen maar de comfortkamers zijn prima!

Geachte familie M,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

is aan te bevelen

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling.

Date of experience: 12/2023

Goede en fijne kamers, het eten en drinken is heel goed, toen ik aan kwam in het begin was mijn kamer nog niet klaar, maar iemand van de kamerservice begon meteen met mijn kamer schoonmaken, heel fijn was dat!

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Te weinig personeel

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen bij Preston Palace. We zijn blij te horen dat u over het algemeen tevreden bent over uw verblijf. Echter, het spijt ons te vernemen dat de service niet voldeed aan uw verwachtingen, vooral wat betreft de bediening en het onderhoud van de netheid van de tafels. Wij zullen deze punten meenemen in onze evaluatie.

Goed en gezellig

Geachte heer/mevrouw van W,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van een gezellig verblijf!

Date of experience: 12/2023

Het eten en drinken was lekker en goed gewoon geweldig

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u tijdens het verblijf lekker gegeten en gedronken heeft en genoten heeft van een geweldig verblijf!

Date of experience: 12/2023

Alles heel sfeervol en gezellig

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van een gezellig verblijf!

Date of experience: 12/2023

Leuk en mooi hotel. Leuk om een keer gedaan te hebben.

Beste meneer/mevrouw,

Dank voor uw feedback over uw verblijf bij Preston Palace. Fijn dat u onze kamers, schoonmaak, service en het zwembad positief ervaren heeft. Uw opmerkingen over de prijs en de suggestie voor een speelhoek in het restaurant waarderen we zeer en zullen we meenemen in onze overwegingen voor verbeteringen.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Zeer tevreden

Hartelijk dank voor uw prachtige 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar tevredenheid was!

Date of experience: 12/2023

Heel jammer dat als je met 2 personen bent, de tafeltjes voor 2 personen zijn weggehaald door grote groepen die ze bij elkaar schuiven,dan zit je met 2 personen aan een tafel voor 4/6 personen die dan moeten zoeken naar tafels voor hun.

Beste meneer/mevrouw,

Dank voor uw feedback. We waarderen uw tevredenheid over onze service en maaltijden. Uw opmerking over de tafelschikking in het restaurant nemen we ter harte om de ervaring voor al onze gasten te verbeteren.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace!