Date of experience: 12/2023

we hebben een geweldige kerst gehad, we willen volgende kerst terugkomen maar wel met een los extra bed

Hartelijk dank voor uw prachtige 87% beoordeling.

Wat fijn om te vernemen dat u een geweldige kerst bij ons heeft beleefd en dat het voor herhaling vatbaar is. Voor de volgende keer kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden omtrent een "los" bed. Wellicht dat er een andere optie bestaat.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Sofie
Date of experience: 12/2023

Super leuk genoeg te doen en veel eten en drinken de hele dag door

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Date of experience: 12/2023

Leuk, maar deze keer druk, niet alles op orde. En het is gewoon best prijzig om een paar mensen (9) voor 1 nacht uit te nodigen met vroegere aankomst: €2050,- Dat doen we niet elk jaar helaas…

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en voor het kiezen van Preston Palace voor uw groepsuitje. We betreuren de gemelde punten over het eten en de drukte. Uw complimenten over de kamer en service waarderen we zeer.

Voor de toekomst zullen we uw feedback gebruiken om onze diensten te verbeteren en hopen we dat we u en uw groep weer mogen verwelkomen!

Manouk
Date of experience: 12/2023

Op de kermis zelf is ook voor de hele kleintjes alleen kop.en schotel

Beste familie,

Dank voor uw feedback over uw verblijf bij Preston Palace. We waarderen uw opmerkingen over de kamerindeling en de kermisfaciliteiten voor de kleintjes. Uw suggesties nemen wij uiteraard mee in onze besprekingen.

Manouk
Date of experience: 12/2023

Wij komen al 30 jaar bij Preston Palace. en hebben het altijd heel erg naar ons zin. Het enige minpuntje is het filmaanbod en beeldkwaliteit.
Aanbeveling voor de Kersttijd: gezellige kerstfilms,

Wat fijn om te vernemen dat u het leuk heeft gehad.

Wij nemen uw opmerking mee in ons interne overleg.

Date of experience: 12/2023

Positief. Maar aanbod eten (zeker buiten eettijden) en aanbod drank (Bacardi) mag beter voor dat geld.

Beste heer/mevrouw S.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw positieve ervaring. Uw feedback gaan wij bespreken in onze evaluatie.

Date of experience: 12/2023

Aardig genoten . Jammer dat me auto beschadigd was tijdens het verblijf door stormschade van de auto naast me.

Beste mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring. Het is fijn dat u uw verblijf met 83% waardeert en u aardig heeft genoten.

Het is inderdaad jammer dat uw voertuig is beschadigd. Wij adviseren u hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Wat betreft opmerkingen over uw accommodatie; mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting en uw boekings- en kamernummer ontvangen? Wij zullen na ontvangst uw hotelkamer extra controleren.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 12/2023

Ervaring was goed, alleen jammer dat je overal zelf achter aan moet gaan aan het begin, vervolgens koffers uitgepakt en weer in moeten pakken omdat receptie een fout had gemaakt en dat alleen maar dat ik zelf terug kwam om te vragen waar mijn verassingspakket was. We hebben een miskraam meegemaakt van 5,5 maand en leuk me leuk voor me vriendin om der te verassen. Dat is helaas, naarmate we ergens op de 1ste verdieping achterin werden gezet ook niet gelukt maar mij wel geattendeerd werd dat mijn verassingspakket daar wel zeker zou staan. Ook vervolgens was dat er niet. En daar werd ik wel een beetje boos om, zeker omdat ik mijn vriendin ermee wou verassen.

Beste heer J.,

Allereerst heel veel sterkte toegewenst voor u en uw vriendin. Wij beseffen hoe bijzonder het is dat u voor Preston Palace heeft gekozen, een fijne locatie om samen tot rust te komen en te genieten van een royaal all-inclusive aanbod.

Wij hopen dat u, ondanks de miscommunicatie bij aankomst, toch samen heeft genoten van een fijne tijd in ons resort. Uw review nemen wij mee ter evaluatie.

Mocht u nog behoefte hebben om uw ervaring persoonlijk aan ons toe te lichten, dan mag u uw boekingsnummer en uw toelichting met uw telefoonnummer sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Dan nemen wij op een door u gewenst tijdstip contact met u op.

Nogmaals veel sterkte voor u en graag tot ziens in Preston Palace.

Reviewed: 3 years ago (27/12/2023)
Date of experience: 12/2023

Van alle gemakken voorzien. Genoeg eten ter beschikking en ook lekker gegeten. De hele dag iets te doen. Van jong tot oud.

Wat fijn om te vernemen dat u het leuk heeft gehad.

Kim
Reviewed: 3 years ago (27/12/2023)
Date of experience: 12/2023

Heel leuk voor familie en kids. Kamer was netjes alleen bij binnenkomst was de wastafel helaas vies met tandpasta van vorige bezoekers.. Helaas waren alle restaurants vol behalve het buffet restaurant dus alle dagen daar gegeten. Eten was heerlijk, alleen was de keuze nihiel en je zou toch verwachten dat je met de kerstdagen wel wat extra’s zou kunnen kiezen. Helaas was er ook met de kerstdagen weinig keuze bij de buffet

Beste familie P.,

Wat is het mooi dat u Preston Palace leuk vindt voor de familie en kids. Uw ervaring in het buffetrestaurant nemen wij mee in onze evaluatie.

Wat betreft uw accommodatie: heeft u direct ter plaatse een melding gemaakt voor een oplossing? Anders horen wij graag alsnog via marketing@prestonpalace.nl uw melding met daarbij uw boekingsnummer. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.