n aanrader

Wat fijn om te vernemen dat u het leuk heeft gehad.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 12/2023

Mooie aankleding en sfeer. Je wordt helemaal in de watten gelegd. Je kan de hele dag door eten, drinken en activiteiten ondernemen. Het hoeft je aan niets te ontbreken.
Het is een flinke prijs, maar wat je ervoor krijgt is in verhouding.
Tip: Het zou wel fijn zijn als je de gespaarde punten van de kermis ook kan gebruiken in de gamehall en andersom.

Date of experience: 12/2023

Alles goed geregeld. Ondanks dat het heel druk was (met kerst) konden we altijd wel de dingen doen die we wilden.

Date of experience: 12/2023

Er was wel opeens politie op onze verdieping en toen schreeuwde de buren ook snachts

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling.

Date of experience: 12/2023

Relaxed en alles goed geregeld. Er liep genoeg personeel rond.

Date of experience: 12/2023

We waren als familie aanwezig en hadden verschillende kamers. Een aantal van ons hebben een zeer vervelende nacht gehad vanwege veel lawaai en dronkenschap van andere gasten tot diep in de nacht. We hebben hier nadrukkelijk melding van gemaakt. Familiehotel onwaardig!!

Beste meneer/mevrouw,

Allereerst willen we u bedanken voor het kiezen van Preston Palace voor uw familieverblijf. Het spijt ons echter te horen dat een deel van uw familie een vervelende nacht heeft ervaren door lawaai en overlast van andere gasten. Dit is zeker niet de ervaring die we onze gasten willen bieden, vooral in een familiehotel.

Onze receptie staat altijd klaar om dergelijke situaties aan te pakken en we streven ernaar om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer we op de hoogte worden gesteld van overlast.

We hopen dat we ondanks deze ervaring de kans krijgen om u in de toekomst weer te verwelkomen en u een aangenamer verblijf te bieden.

Manouk
Date of experience: 12/2023

Dit keer jammer genoeg slecht.

Beste meneer/mevrouw,

Allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen bij Preston Palace te delen. We waarderen uw eerlijke feedback.

We zijn blij om te horen dat veel aspecten van uw verblijf aan uw verwachtingen hebben voldaan. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met het restaurant deze keer niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw opmerkingen over het afgehuurde restaurant en het anders dan normaal zijnde eten serieus. Wij zullen dit dan ook meenemen in onze bespreking.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen en u een betere ervaring te bieden.

Manouk
Date of experience: 12/2023

Goed, erg druk, en te prijzig , en dus onnodige gasten die van buiten komen voor het zwembad oid

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Hartelijk dank voor het delen van uw eerlijke mening.

Date of experience: 12/2023

We hebben fijne dagen gehad.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Geslaagd!!