Reviewed: 3 years ago (09/12/2023)
Date of experience: 12/2023

was gezellig met een groep personen

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst wederom te kunnen verwelkomen. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,

Luna
Reviewed: 3 years ago (09/12/2023)
Date of experience: 12/2023

Wij waren op zondag, maandag en dinsdag hier met onze dochter van 1,5. In de weekenden is het wel echt een zuipfestijn, is er live muziek en gaan mensen helemaal los met een drankje op. De kamers waren mega gehorig waardoor we zondagavond niet hebben geslapen door luidruchtige buren.
Maandag en dinsdag was het rustiger, hèt zwembad is heel erg mooi en leuk voor kinderen. Wij hebben twee keer gedineerd bij midtown, wel van te voren reserveren anders is het vol. Super lekker eten en de bediening was heel aardig en behulpzaam. Het ontbijt was ook heel lekker en ruime keuze.
Alleen de hotelkamer was viezig, muffig en niet schoon. Schimmelplekken in de badkamer, haren van andere mensen in het bed en in de badkamer.

Het was een leuk weekend en veel te doen voor kinderen maar ik zou niet zo snel weer terug gaan.

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw ervaring.

Graag willen wij uw opmerkingen over uw nachtrust op zondag en uw accommodatie doornemen met onze collega's. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een mogelijk directe oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Als was oke

Geachte heer L,

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst wederom te kunnen verwelkomen. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,

We komen al 10 jaar zeker 2x per jaar de laatste keer was vorige week
We vonden het eten erg koud en weinig variatie aan vlees .
De hotelkamer de We nu hadden vonden we niet erg praktisch ingedeeld en we hadden slechte bedden . Weet niet of we het komende jaar weer terug komen.verder was alles naar wens

Beste mevrouw P.

Wij vinden het geweldig dat u al tien jaar zeker twee maal per jaar geniet in ons resort.

Graag willen wij uw laatste ervaring doornemen met onze collega's. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een mogelijk directe oplossing van uw ongenoegen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 12/2023

Ich fand es insgesamt wirklich schön bei euch. Allerdings war die Sache mit dem Zimmer echt doof.

Sehr geehrte Frau A.,

Es ist schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt in unserem Resort im Allgemeinen sehr genießen. Könnten wir Sie bitten, Ihre Bemerkung "das Problem mit dem Zimmer war wirklich blöd" mit Ihrer Buchungsnummer an marketing@prestonpalace.nl zu erläutern?

Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe!

In Erwartung Ihrer Nachricht,

Date of experience: 12/2023

zwembad is altijd fantastisch, nu iets minder door verbouwing

Geachte heer V,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u het geweldig heeft gehad.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 12/2023

Nette resort, fijn personeel ,heerlijk etenen gezellige bars

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Date of experience: 12/2023

Zeker de moeite waard om preston palace te bezoeken.

Geachte heer V,

Alone

het was geweldig

Date of experience: 12/2023

Was een paar gesellige dagen goed genoten

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling.