Reviewed: 3 years ago (24/11/2023)
Date of experience: 11/2023

We waren met 4 stellen en hebben ons erg goed vermaakt. Goed gegeten en gedronken

Geachte heer V,

Wat fijn om te vernemen dat u zich heeft vermaakt.

Estel
Reviewed: 3 years ago (24/11/2023)
Date of experience: 11/2023

We hebben een fijne tijd gehad. Kamer was geweldig en de extra opties werden ook zeer goed ontvangen. We vonden het jammer dat er geen karaoke was op een donderdag maar voor de rest top! Kom graag nog eens terug

Geachte mevrouw N,

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 11/2023

We zijn verrast. We waren met zn 2tjes maar als je met meer bent lijkt het ons nog gezelliger.

Geachte heer J,

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

80+ years
Date of experience: 11/2023

Prima activiteiten, geweldig eten. Alleen alles per gastenapp moeten doen, is niet altijd even klantvriendelijk

Beste heer H.,

Hartelijk dank voor uw hoge waardering voor het all-inclusive aanbod.
Waneer u vragen heeft over de Gastenapp of u wilt liever een persoonlijk contact; onze hotelreceptie is 24-7 voor u geopend en onze collega's staan voor u klaar.
Meldt u zich daar gerust en wij helpen u graag bij al uw vragen omtrent uw verblijf.

Tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 11/2023

Leuk voor families of vriendengroepen

Geachte heer T,

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 11/2023

Was super met het gezin. Jong en oud. Heel gezellig.

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast! Tot de volgende keer.

Sofie
Date of experience: 11/2023

We hebben ontzettend genoten voor ons 45 jarig bruilofts feestje , we waren met 15 personen waarvan 2 baby's, dat maakte het wel lastig s'avonds omdat de babyfoons het niet haalden. Daarom hadden we ook betaald en gevraagd naar andere kamers, niet gelukt

Beste mevrouw H.,

Van harte gefeliciteerd met uw 45-jarig huwelijk en het is geweldig dat er samen ontzettend van heeft genoten. Vanwege de structuur van ons gebouw functioneren babyfoons niet optimaal. Waneer u hiervoor een wens voor een specifieke kamerligging aangeeft, kan het vanwege de verschillende kamertypes en de ligging van deze specifieke hotelkamers niet altijd te realiseren. Uiteraard trachten wij het dan zoveel mogelijk te benaderen. Dit wordt ook vooraf aangegeven, maar mag u uiteraard ook aan ons vragen. Dat geldt ook voor uw andere vragen; wij staan voor, tijdens en na uw verblijf voor u klaar.

Dank u wel voor uw waardevolle feedback, uw hoge waardering en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Reviewed: 3 years ago (22/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Prima Alleen wij hadden een klein kind dat naar ziekenhuis moest triest. Maar kon niet declareren worden

Beste familie De W.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort en het delen van uw ervaring. Het is erg verdrietig dat u met uw kindje onverwachts naar het ziekenhuis moest. Wij wensen u veel sterkte toe en hopen dat het inmiddels beter gaat. Wanneer u een annuleringsverzekering bij uw boeking heeft afgesloten, is het mogelijk de kosten van de niet genoten vakantietijd te declareren. Wellicht kan u het nog op uw eigen doorlopende reisverzekering verhalen.

Nogmaals sterkte en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Reviewed: 3 years ago (22/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Het was leuk, we hebben ons goed vermaakt. De escaperoom was erg goed. Het eten was prima, vooral ontbijt en lunch uitgebreid.

Goedemiddag heer/mevrouw O,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 83% beoordeling. FIjn om te vernemen dat u zich goed vermaakt heeft!
Wij hopen u in de toekomst wederom te kunnen verwelkomen. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,
Sofie
Reviewed: 3 years ago (21/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Prima gastvrij maar voor het eten hoef je er zeker niet te zijn dit was teleurstellend.

Beste heer W.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat is het fijn dat u het als prima en gastvrij heeft ervaren.
Graag willen wij uw ervaring over het eten doornemen met onze afdeling Keuken. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting (datum, tijdstip, etc.) te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.