Date of experience: 10/2023

Für ein kurz Urlaub wahr es klasse.

Hallo Herr/Frau,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 97%. Es freut uns zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Bis bald!

Date of experience: 11/2023

Wij komen terug!

Goedemiddag heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Fijn te vernemen dat u het naar u zin heeft gehad.

Prima verblijf.
De service in het restaurant had iets professioneler gemogen. Was nu wat chaotisch en bestelling werd niet goed opgenomen.

Goedemiddag heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling. Fijn te vernemen dat u het naar u zin heeft gehad.
Wij nemen uw opmerking mee in ons interne overleg

Date of experience: 10/2023

Wij bevelen jullie hiel b8j anderen aan dat je waar voor je geld krijgt een er een leuke tijd bij jullie van kan maken

Business
Date of experience: 10/2023

Algemene ervaring was goed.
Maar wel slechter dan de vorige keer, de hygiëne mag er veel maar dan ook veel beter, zowel in de kamers als in het hotel zelf.

Eten was goed, maar in ribbleton mag het in de avond en lunch wel iets sneller qua bij vullen van de spullen.

Ik mis een speelhoek voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar, zei zijn nog te klein om te bowlen of gebruik te maken van de andere activiteiten. En te groot voor de kleine springkussen en speeltoestel verder dan het zwembad en de game hall waar je voor moet betalen en ze in de meeste attracties niet in mogen weinig te doen.

Beste heer S.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in ons resort!
Wat fijn dat uw algemene ervaring goed was. Graag willen wij uw feedback met u en onze collega's doornemen.
Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting en uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende Manager? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 11/2023

Prima en leuk voor een dagje uit/nachtje weg met een gezin met jonge kinderen.
We hadden een verlenging genomen tot 14:00 uur, het enige jammere was dat we niet op de hoogte waren dat de binnenkermis pas om 14:00 geopend is en dat de w.c. in de hotelkamer enorm naar urine stonk.

Beste familie B.,

Dank u wel voor uw verblijf en fijn dat u met uw gezin heeft genoten van een prima en leuk hotelverblijf in ons resort. De informatie omtrent een verlenging staat vermeld wanneer u het (online) boekt en vermeld in uw bevestiging. Wij zullen het nogmaals met u delen:
Langer blijven op de vertrekdag tot 14:00 uur is inclusief lunch, consumpties, subtropisch zwemparadijs en vele spelfaciliteiten. Uw hotelkamer is tot 11:00 uur beschikbaar.

De openingstijden van Boardwalk indoor kermis zijn:
Flexibele openingstijden
Tijdens schoolvakanties en op feestdagen
Dagelijks geopend van 14:00 tot 23:00 uur

Donderdag: 19:00 tot 23:00 uur *
Vrijdag: 14:00 tot 23:00 uur
Zaterdag: 14:00 tot 23:00 uur
Zondag: 14:00 tot 23:00 uur
* Spelautomaten geopend vanaf 14:00 uur. Attracties tot 19:00 uur gesloten.

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van het toilet op uw hotelkamer? Anders ontvangen wij alstublieft alsnog uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 10/2023

Erg leuk rn zeker voor herhaling vatbaar

Goedemiddag heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!
Fijn te vernemen dat u het naar u zin heeft gehad en dat het verblijf voor herhaling vatbaar is.
Wij zien u dan heel graag weer terug!

Sofie
Date of experience: 10/2023

Leuk hotel perfect met kinderen en vriendelijk personeel.

Goedemiddag heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!
Fijn te vernemen dat u het naar u zin heeft gehad.

Sofie
Date of experience: 10/2023

Alles keurig behalve de drank. Ik snap dat je daar op bezuinigt maar de wijn was echt heel erg smerig. Alle likeuren waren de echte maar Bacardi en vidca dan hele goedkope merken ook heel vies.

Beste heer/mevrouw S. & Van T.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat fijn dat alles keurig was!
Wat betreft de alcoholische consumpties; wij schenken wel degelijk A-merken. Wellicht niet uw persoonlijke smaak, maar daarover valt uiteraard altijd te twisten.
Neemt niet weg dat uw mening telt en deze zullen wij wegen in onze evaluatie.
Hartelijk dank voor uw het delen van uw persoonlijke ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 10/2023

We hebben het leuk gehad maar vinden dat het hotel wel aan wat vernieuwing toe is zoals de vloerbedekking op de trappen en de kamers mogen ook wel een opfrisbeurt krijgen en mischien is het een idee om 1 in/uitgang te maken bij de kinderhoek nu glippen de kindjes er zo van opzij uit als ze alleen via de hoofdingang van de speelhoek er in en uit kunnen heb je ze constant in het oog

Goedemiddag heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Fijn te vernemen dat u het naar u zin heeft gehad.
Wij nemen uw opmerking mee in ons interne overleg.