By Renate
Date of experience: 12/2025

Een goed verblijf gehad bij PP. Voor mij de eerste keer. Vrienden al voor de 3e keer.

Personeel is vriendelijk, werken hard en ook nog tijd voor een praatje. Live zanger in de bar is een ware happening. Zeker terug laten komen.

Kamers zijn prima, wel gehorig, maar je past je aan. Kamers zijn schoon !

Eten in eetzaal is goed, zou alleen warmer mogen. Was twee avonden lauw. Verder genoeg keuze voor iedereen. Voor de kinderen is een speciaal buffet gemaakt.

Ontbijt is een feestje, goed ontbijt met alles erop en eraan.

Wij hebben 2 gezellige dagen gehad, was voor ons genoeg.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en jullie uitgebreide indrukken.
Fijn om te vernemen dat jullie zo’n gezellig verblijf hebben gehad.
Wij waarderen uw complimenten over ons personeel, de gezellige sfeer met de live zanger en de verzorging van de kamers en het ontbijt. Ook uw opmerkingen over het diner nemen wij serieus, en zullen dit intern bespreken zodat wij hier extra aandacht aan kunnen geven.

Wij hopen u en uw vrienden in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,
Emma
Date of experience: 12/2025

We hebben genoten van alles. Het eten is heel goed en volop keuze. Er is vanalles te doen en wat we ook belangrijk vinden is dat het overal mooi schoon is. Het enige minpunt was dat de vloer in de kleedkamer van het zwembad heel vies was.

Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf bij ons! Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het eten, de faciliteiten, de netheid en ons vriendelijke team. Daar doen we het voor.

Uw opmerking over de vloer in de kleedkamer van het zwemparadijs nemen we serieus en geven we door aan de juiste afdeling. Wij streven ernaar om ook op dit punt de ervaring voor onze gasten te verbeteren.

By Van heeswijk

Prima verblijf gehad.

Prima activiteiten
Voldoende eten en drinken tussendoor

Beste heer/mevrouw Van H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u heeft genoten van de activiteiten en het all-inclusive aanbod aan eten en drinken.
Wat betreft uw opmerking over de kamerindeling: wij bieden onze gasten altijd datgene waarvoor geboekt is. Bij het maken van een reservering wordt duidelijk aangegeven welk kamertype geselecteerd is, en deze informatie is ook terug te vinden in de bevestiging.

Heeft u hierover ter plaatse melding gemaakt, zodat wij u eventueel van dienst konden zijn? Als dit niet het geval is, ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting en boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Prima
Alles was goed geregeld

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 80%. Wat fijn om te vernemen dat u zo genten heeft. En wij hopen u nog eens opnieuw te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,
Emma
By Marco en Rosita
Date of experience: 12/2025

Geweldig! Vriendelijk personeel, prachtig concept.

Beste heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

By Sharona
Reviewed: 3 months ago (10/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Alles was na wens en hebben er van genoten

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.

Jess
Reviewed: 3 months ago (10/12/2025)
Date of experience: 11/2025

Heerlijk gegeten, kleinkinderen zich super vermaakt, veel variatie aan evenementen

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling.

Jess
Reviewed: 3 months ago (09/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Voor jong en oud iets te doen. Ik zou een tip willen geven wat betreft de bowling. Laat mensen reserveren voor een tijd. Nu konden we niet reserveren waardoor je staat te wachten tot er een baan vrij is. Met jonge kinderen is dat niet handig.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was! Uw tip voor de bowling gaan wij doorgeven aan onze marketing afdeling.

Jess
Reviewed: 3 months ago (09/12/2025)

Super, fantastische verblijf

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling.

By Chanita Makhan
Reviewed: 3 months ago (08/12/2025)

Zeer leuk weekend gehad!
Heel vriendelijk personeel.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de geweldige 100% beoordeling.