Date of experience: 10/2023

Leuke ervaring van alles te doen en zoals mijn kleindochter van 7 jaar zei: opa dit is een goed hote;l

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Ester
Date of experience: 10/2023

Voldoende, er was maar 1 bar open in de barstraat, een andere pas vanaf 21.30 uur. Buiten het ontbijt en lunch, was de kwaliteit van het eten matig. Veel attracties waren met muntinworp, wat niet bij de prijs is inbegrepen Het ontbijt, lunch en zwembad waren fantastisch

Beste mevrouw L.,

Dank u wel voor het toelichten van uw 'voldoende' ervaring. Wat leuk dat u het ontbijt, lunch en zwembad fantastisch vindt!

Preston Palace Central is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend. Aan de hand van het aantal gasten openen wij in de loop van de dag/avond een aantal barren in de barstraat. Zo houden wij de juiste gezelligheidsbalans tussen het aantal gasten en beschikbare barretjes. In Boardwalk zijn de attracties, consumpties en lekkernijen all-inclusive. Voor de faciliteiten waarbij u prijzen kan winnen, geldt een bijbetaling.

Date of experience: 10/2023

Slecht. Duur voor wat we kregen.

Beste mevrouw D.,

Het is spijtig dat uw verblijf niet aan uw verwachting heeft voldaan. Heeft u hiervan ter plaatse een melding gemaakt? Anders ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide melding met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw het delen.

Date of experience: 10/2023

Het was leuk om er een keer heen zijn geweest. Maar eigenlijk is het vermaak voor de aantal mensen te weinig. Zoals de bowling. Te weinig banen. En deden het niet eens goed. Pooltafels te weinig. Midgetgolf. Niet echt leuk, te saai en er stonden overal glazen en sticks. Omdat er mensen zijn die de afgiftpunt te ver lopen vinden.

Date of experience: 10/2023

Voor 6 mensen een bedrag van zo’n 2500 euro betaald. Helaas na zo’n 10 jaar achter elkaar te zijn geweest was dit de laatste keer.

Beste meneer/mevrouw,

Het spijt me te horen dat uw recente bezoek aan Preston Palace niet geheel naar wens was, zeker gezien u al meer dan 10 jaar bij ons te gast bent.

Ik begrijp dat u problemen had met de verwarming in uw kamer. Hoewel we blij zijn dat er een oplossing met de losse radiator is geboden, betreuren we dat u in eerste instantie in een koude kamer verbleef. We zijn druk bezig om alle kamers van airconditioning te voorzien om ook uw kamer te verwarmen, maar dit had uw comfort tijdens dit verblijf natuurlijk niet mogen beïnvloeden.

Wat betreft uw dinerervaring in Silverado Bistro; wij streven ernaar om de beste kwaliteit eten en service te bieden, en wij waarderen uw feedback in deze. Deze opmerkingen zullen zeker worden besproken met ons culinaire team.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaringen, wij zullen deze meenemen in onze werkbespreking. We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven om u een betere ervaring te bieden.

Manouk
Date of experience: 10/2023

Vind het echt het geld niet waard

Dank u wel voor het toelichten van uw persoonlijke beleving, mevrouw O.
Date of experience: 10/2023

positief, maar het zou leuk zijn als er meer voor de kinderen te doen was. bijvoorbeeld wat uitgebreider entertainment en spellen.(bowlen en poolen altijd druk bezet en vier keer zwemparadijs en midgetgolfen is voor kinderen vaak net te veel van het goede.

Beste familie De K.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw positieve ervaring.

Date of experience: 10/2023

Alles sehr gut.Vielleicht noch eine kleine Ecke für Kinder ab 2 Jahre! So eine Spielecke vielleicht.

Guten Tag Frau B,

Vielen Dank für Ihre tolle 93%-Bewertung und Ihre Tipps und Tricks. Es freut uns zu hören, dass Sie einen schönen Tag bei uns hatten.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Emma

Een mooi zwembad

Geachte heer/mevrouw V,

Wat leuk om uw positieve reactie te lezen.

Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten,

Ester
Business
Date of experience: 10/2023

Prima voor een groot gezelschap omdat er voor iedereen iets te doen is, maar culinair ver onder de maat. Zeer teleurstellend

Beste mevrouw De K.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat is mooi dat u het als prima voor een groot gezelschap heeft ervaren.

Het is spijtig dat uw diner in San Remo niet aan uw verwachting heeft voldaan. Heeft u hiervan ter plaatse een melding gemaakt bij de dienstdoende Manager? Anders ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide melding met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw het delen.