Date of experience: 10/2023

volgens ons waren we dee ganse avond in de engelse pub. Zeer gezellig met life muziek maar op een gegeven moment gingen er heel veel mensen buiten staan omdat de muziek veel te hard stond bij het life optreden. Verder vonden we het jammer dat er voor de pinball kasten in het gebouw betaald moest worden. Hier haal je namelijk geen prijs uit zoals bij de grijpers en de gokkasten. Het all-inclusive idee valt daarbij een beetje weg.

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor het toelichten van uw ervaring. Uw tips nemen wij mee in onze evaluatie en wij zien u graag snel terug in ons resort!

Date of experience: 10/2023

Gezellig hotel met veel ontspanningsmogelijkheden.
Zwembad, bioscoop , gezellige zitjes.

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor de mooie 87% waardering van uw verblijf!
Fijn om te vernemen dat u heeft kunnen ontspannen.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Marjon
Date of experience: 10/2023

Fantastisch, vriendelijk personeel, heerlijk eten overal te verkrijgen. In de avond super gezellig met live muziek.

Geachte heer L,

Wat fijn om uw positieve reactie te lezen.
Gelukkig heeft u genoten van uw verblijf.

Ester
Date of experience: 10/2023

Leuk voor 1 dag met overnachting. Wel een compliment dat alle drankjes inbegrepen was. De biefstuk was heerlijk. De wc in de ruimtes kan schoner.

Geachte heer ,

Hartelijk dank voor de mooie 67% waardering van uw verblijf!
Wij nemen uw opmerking mee in ons interne overleg.

Date of experience: 10/2023

Mooi hotel, veel te doen, eten en drinken hartstikke goed !
Wij komen zeker nog een keer terug.
Min punt: We moesten super lang wachten op een potje poolen.

Geachte mevrouw Koolen,

Hartelijk dank voor de mooie 90% waardering van uw verblijf!
Wij nemen uw opmerking mee in ons interne overleg.

het was weer geweldig

Geachte mevrouw Meuwissen,

Hartelijk dank voor de mooie 80% waardering van uw verblijf!

zeer teleurstellend

Beste heer Van V.,

Wij kijken op van de reden van uw teleurstelling. Deze teleurstelling is ten eerste niet terecht en daarnaast geheel aan uw gedrag te wijten. Wanneer u de geldende huisregels overtreedt, volgen er sancties. Duidelijker kunnen wij het niet voor u maken.

Het spijt ons dat u hiervoor geen begrip heeft, echter het stellen en vervolgens toepassen van deze huisregels zorgt mede voor een prettig verblijf van al onze gewaardeerde gasten. Wij betreuren het dat u hiervoor een enkel begrip heeft.

Date of experience: 10/2023

voor een personeelsuitje met partner en kinderen is dit een mooie locatie. voor ieder wat wils

Geachte mevrouw van D,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf en uw positieve leuke reactie.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.
Heel graag tot ziens en prettige dag gewenst.

Date of experience: 10/2023

Onze totale ervaring is prima heeft zeker voldaan aan de verwachtingen die wij hierbij hadden

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf en uw positieve leuke reactie.

Date of experience: 10/2023

We hebben een leuk weekend gehad alleen jammer dat je in de bar van karaoke lang moet wachten voor dat je aan de beurt bent en dan sta je te wachten en dan zegt ze we gaan sluiten. Ik vind dat ze moet zeggen je komt niet meer aan de beurt als je het briefje nu inlevert ze weet ook wel hoeveel ze er in een uur doet

Geachte meneer B,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf en uw tips en tops.
Fijn dat u een leuk weekend heeft gehad en uiteraard nemen wij uw opmerkingen over de karaoke mee in ons intern werkoverleg.