Date of experience: 10/2023

Net en mooi hotel met leuke activiteiten
Zeker een aanradet

Geachte heer V,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf en uw positieve leuke reactie.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,
Emma
Date of experience: 10/2023

Heel leuk plek . Een onvergeten dag voor ons.. we zijn een gezin van 4... maar het kostte te veel geld voor een gezinsuitje dus maar met 2 geweest. En dat vond k jammer dat het niet betaalbaar is. ..hotelovernachting word p.p berekent

Beste heer/mevrouw A.,

Wat fijn dat u Preston Palace als een hele leuke plek omschrijft! Alle all-inclusive tarieven worden per persoon berekend, ook voor een hotelovernachting. Dit is omdat u niet alleen betaalt voor een accommodatie, maar voor het gehele all-inclusive aanbod.

Date of experience: 10/2023

Ik ben vanaf het begin denk wel meer dan 20 keer naar Preston Palace geweest en het vind het altijd te gek.
Enige is, zoals ik aangaf, is dat mijn drankje niet geschonken wordt :).
Dat is voor mij jammer, maar voor genoeg anderen nog een aanrader.

Geachte mevrouw F,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf en uw positieve leuke reactie.

Met gastvrije groet,

Emma
Date of experience: 10/2023

Leuk, maar niet zoals we het hadden verwacht

Beste heer/mevrouw S.,

Dank u wel voor het toelichten van uw leuke ervaring.
Wij vragen uw begrip voor het toezicht en naleving van de huisregels in Riviera. Vanwege de hygiëne is het niet mogelijk om in kleding in het bad plaats te nemen, dit dient badkleding te zijn.

U vraagt om korting voor terugkerende gasten: deze is er! Via deze link leest u daar meer over: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/loyaliteitsprogramma.

Date of experience: 10/2023

Leuke ervaring maar de barretjes te weinig personeel. Waardoor onnodig lang moet wachten. Kamer stonk naar olie substantie. 2 dagen na terugkomst hierdoor nog steeds pijn in keel/ogen.
Op locatie konden ze weinig doen. Dan een korting voor volgend bezoek.

Beste heer Van V.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het is fijn dat u het als leuk heeft ervaren.

Het is goed dat u direct melding heeft gemaakt, zo kon er direct gekeken worden naar een mogelijke oplossing. Het kan voorkomen dat u extreem gevoelig bent voor een bepaalde stof of geur. Het spijt ons dat dit ter plaatse niet voor u kon worden verholpen. Uw tips voor de inzet van medewerkers en voor het San Remo restaurant nemen wij mee in onze evaluatie.

Goede kwaliteit .

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 10/2023

Algemene indruk goed, maar voorlopig hebben we het wel gezien

Beste heer L.

Hartelijk dank voor uw verblijf en wat fijn dat uw algemene indruk goed is.
Wij nemen uw feedback mee in onze evaluatie en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

80+ years

In het algemeen goed

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Prettig en zeer gemoedelijk

Geachte heer van D,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u een prettig verblijf gehad hebt!

Date of experience: 10/2023

Top alleen eten kan beter voor de rest prima

Geachte heer P,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling van uw verblijf.