Reviewed: 3 years ago (02/10/2023)

water was te koud

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2023

Fantastische ervaring, met voldoende goed eten en drinken, alleen soms iets te lawaaig op bepaalde plaatsen,maar dat zal wel met de leeftijd te maken hebben

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.

Zeer goed en prettig

Date of experience: 09/2023

Voor de zoveelste keer twee nachten geweest. Bij de gebruikelijke middagdrukte vaak wel even zoeken naar een zitplaats, maar dat mag de pret niet drukken. Grote voordeel is dat er voor iedereen wel wat is. Rustig lezen, een spelletje doen, meebrullen met muziek, zwemmen etc. Wij komen zeker terug.
Bij alle punten een vier en geen vijf gegeven, omdat er altijd nog wel iets aan te passen valt

Hartelijk dank voor uw mooie 8% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 09/2023

Prima verblijf. Super voor een gezin met kinderen. Genoeg te doen. Genoeg tijd om alles te doen en om rustig te eten met kleine kinderen.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 09/2023

Zoals steeds een fantastische ervaring. enkele mindere puntjes aan de bar: graag wat meer keuze aan bieren, schuimwijn als aperitief ontbreekt, geen mocktails. Eten in Ribbleton is iets minder dan vroeger, geen sushi meer, minder a la minute gemaakte gerechten, vroeger waren er onder meer mosselen en scampi's in de wok. Dag na dag veel dezelfde gerechten, vroeger was er meer afwisseling zeker bij de koude gerechten. Bowling veel te veel zware (oranje) ballen in verhouding tot de lichtere, voor mensen die niet gewoon zijn te bowlen en families met kinderen hebben de zware ballen geen nut.

Beste heer H.,

Wat is het fijn dat het nog altijd steeds een fantastische ervaring is. Uw wens voor de drankjes in de bar, de bowlingballen en het aanbod in Ribbleton nemen wij met uw complimenten voor nieuwe Nana's Foods&Drinks in het zwemparadijs, de heerlijke biefstukken in Ribbleton mee in onze evaluatie.

Dank u wel voor het delen van uw feedback en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2023

Alles was super vorig jaar waren we ook geweest en weer was het deze keer weer erg goed! We hebben niets op aan te merken we komen zeker nog een keet terug.

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 09/2023

Een verblijf bij U is aan te raden bij familie en vrienden

Geachte heer/mevrouw Meijer,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.

80+ years
Date of experience: 09/2023

We zijn zeer tevreden over alles we hebben ons goede vermaakt

Geachte heer/mevrouw Dekker,

Date of experience: 09/2023

Wij hebben weer een geweldige dagen bij u gehad en vonden u biljartzaal geweldig mooi

Geachte mevrouw S,