Reviewed: 3 years ago (29/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Heel mooi zwembad met voor elk wat wils, ook heel netjes en schoon

Geachte heer D,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 90% beoordeling van uw verblijf en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Emma
Reviewed: 3 years ago (29/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Einfach top. Ein außergewöhnliches Hotel, da ist für jeden was dabei.
Man kann soviel im Hotel machen, da wird es nie langweilig

Sehr geehrter Herr H,

Vielen Dank für Ihre schöne 87%ige Bewertung Ihres Aufenthaltes und Ihren netten positiven Kommentar.
Es freut uns zu erfahren, dass Sie eine gute Zeit hatten. Und wir hoffen, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.
Wir freuen uns auf ein Wiedersehen mit Ihnen.

Mit gastfreundlichen Grüßen,
Emma
Reviewed: 3 years ago (28/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Insgesamt ok. Der Service und die Sauberkeit müsste ausgebaut werden.

Sehr geehrter Herr Koenes,

Es ist schön, dass Sie es insgesamt in Ordnung fanden. Wir werden Ihre Komplimente und Hinweise zum Service und zur Sauberkeit in unsere Bewertung einfließen lassen.
Darüber hinaus können Sie dies auch direkt melden, damit eine Lösung an Ort und Stelle erfolgen kann. Wir helfen Ihnen gerne weiter!

Wir freuen uns, Sie im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

80+ years
Reviewed: 3 years ago (28/09/2023)
Date of experience: 09/2023

We hebben genoten van ons verblijf, we waren met 5 mensen, broer en (schoon)zussen

Geachte heer/mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf. Fijn te mogen vernemen dat jullie heerlijk samen hebben genoten.

Emma
Reviewed: 3 years ago (27/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Schandalig, je krijgt een kamer die stinkt naar riool, word pas geregeld als de manager er bij komt , dan krijg je de keus andere kamer ,kleiner of naar huis

Beste mevrouw H.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw ervaring.
Het is heel vervelend dat uw accommodatie niet naar wens was. U benoemt dat u het vreemd vindt dat er pas na uw melding actie wordt ondernomen; echter waren wij niet op de hoogte van het euvel dat tijdens uw verblijf is ontstaan. Daarom is het fijn dat u het direct heeft gemeld en wij u een passende oplossing konden bieden.
Wanneer u benieuwd bent naar de status van de betalingen, mag u een bericht met uw vraag en boekingsnummer sturen naar reserveringen@prestonpalace.nl. Dan kijken wij het samen met u na.

Wij hopen u hiermee naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben en zien u graag snel terug als onze gewaardeerde gast in Preston Palace.

Slechter dan 5 jaar geleden

Beste meneer Van Tilburg,

Wij vinden het ontzettend leuk dat u na vijf jaar opnieuw onze gewaardeerde gast bent geweest en heeft genoten van het vernieuwde all-incluisve aanbod.

Moest u even wennen aan de manier waarop het royale all-inclusive aanbod werd aangeboden of was er iets wat volgens u echt niet in orde was? Wij horen het graag van u via marketing@prestonpalace.nl. Wilt u daarbij ook alstublieft uw boekingsnummer vermelden en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende manager? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2023

We hebben mooie dagen gehad zijn er 3 dagen geweest, heerlijk gegeten en gedronken.
Heerlijk gezwommen in het zwembad en ons geamuseerd op de kermis, als ouder voel je je nog kind.
In de avond na het eten genoten in de scheepsbar met live muziek, wat heel goed en gezellig was. De karaoke bar was ook gezellig, 2 dagen was er een dame die iets meer entertainment had kunnen maken. Zaterdag was er live muziek bij Central, dit was ook erg gezellig.
Zelf had ik gedacht dat in het weekend de eindtijd later zou zijn, natuurlijk is het nooit laat genoeg, vooral omdat het zo gezellig is. Vriendelijk personeel en een gastvrij verblijf gehad,

Geachte heer/mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat een mooie positieve reactie!
Erg fijn te vernemen dat u 3 dagen heeft genoten van Preston Palace.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester
Date of experience: 09/2023

We hebben ons zeer vermaakt en gebben de kermis niet vezocht geen tijd voor gehad dus oomen we nog een keertje terug ;)

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf. Fijn te mogen vernemen dat jullie zich goed hebben vermaakt.

Voor ieder wat wils

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 97% beoordeling van uw verblijf. Fijn dat u zo genoten heeft.

Date of experience: 09/2023

Alles meer dan voldoende alleen de artiesten herrie in de zaal waar je koffie drinkt en tv kunt kijken is niet normaal, dat zou ik weer verplaatsen naar die danszaal

Geachte heer U,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf, en uw tips en tops.