By Vlieger

Perfect, goed verzorgd

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Leuk verblijf gehad!

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling.

By melissa
Date of experience: 12/2025

het is goed bevallen, zekers voor de kinderen.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.

By Jennifer
Date of experience: 12/2025

It was nice and relax. I came here to unwind after working with no breaks, it works a wonder.

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for the wonderful 90% rating.
We are delighted to hear that your stay was to your satisfaction!
We hope to welcome you back to Preston Palace as a highly valued guest in the future.

We look forward to seeing you again!

Kind regards,

By H.Hamminga
Date of experience: 12/2025

Gezellig rond eind november begin december alles in kerstsfeer.

Beste meneer/mevrouw H.,

Hartelijk dank voor de mooie 73% beoordeling.

By Gerda van Rijsse
Date of experience: 12/2025

Wij weten na bijna 20 jaar wel wat wij kunnen verwachten! Maar de mooie Centrak bar en podium zijn geweldig!!😘 Dus alweer een mooie aanwinst erbij! Het heerlijke zwembad is ook weer uitgebreid met een lekker groot stoombad! GEWELDIG!! Tot ziens volgend jaar!?

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.

By Zwanet
Date of experience: 12/2025

Geweldig, heerlijke relaxte dagen gehad.

Geachte mevrouw Z,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
We zijn blij om te horen dat u een ontspannen en prettig verblijf heeft gehad.

Wij hopen u graag nog eens te ontvangen.

Sofie
By Elsa
Date of experience: 12/2025

Nou we waren niet tevreden over de warmte van de bubbelbaden. Normaal moet het tussen 37 en 40 graden zijn
We hebben toevallig gezien dat het niet hoger kwam dan 27 graden. Dat viel ons enorm tegen. We zijn mensen die behoorlijk last hebben van de spieren. We zijn altijd graag gekomen en hadden altijd genoten van de bubbelbaden. Maar deze keer heeft het ons niet goed gedaan.we kwamen er verstijfd uit de bubbelbad. En ook nog een behoorlijke verkoudheid aan over gehouden.Helaas hebben we besloten om niet meer te komen. Voor de rest is het hotel geweldig. Jammer dat er wordt bezuinigd op het verwarmen van de bubbelbaden. En zeker dat er veel oudere mensen ook komen zwemmen en wilken genieten van een bubbelbad

Dank u wel voor uw 87% tevreden beoordeling. Wij vinden het vervelend dat u de temperatuur van de bubbelbaden als te laag heeft ervaren, zeker gezien uw fysieke klachten.

Graag willen wij toelichten dat het water in onze baden, inclusief de bubbelbaden, dagelijks wordt gecontroleerd en gemonitord op o.a. temperatuur. Deze metingen zijn onderdeel van onze standaardprocedures om een aangename en veilige omgeving te garanderen.

Heeft u tijdens uw verblijf een melding gemaakt van uw bevindingen, zodat wij dit direct hadden kunnen onderzoeken? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog alstublieft uw boekingsnummer en een toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 12/2025

Prima verzorgd verblijf. Met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Hartelijk dank voor uw positieve 93% review!
Fijn om te horen dat uw verblijf goed verzorgd was en dat ons personeel u zo vriendelijk heeft geholpen.

Wij hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen!

Sofie
By Alev Savluk
Date of experience: 12/2025

Es war schön und sauber.
Wir hätten uns mehr vegetarische/vegane Gerichte gewünscht.

Sehr geehrter Herr S.,

herzlichen Dank für Ihre Bewertung und das Teilen Ihrer persönlichen Erfahrungen. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie unser Resort als sauber empfunden haben und mit der Freundlichkeit unseres Personals zufrieden waren.

Bezüglich Ihrer Anmerkung zum vegetarischen und veganen Angebot möchten wir Sie darauf hinweisen, dass Sie bei Ihrer Reservierung gerne im Voraus Ihre speziellen Ernährungswünsche, wie eine vegetarische oder vegane Lebensweise, angeben können. Unsere Köche berücksichtigen diese gerne und bereiten mit Sorgfalt eine passende Mahlzeit für Sie zu.

Ihr weiteres Feedback nehmen wir selbstverständlich in unsere internen Auswertungen auf.

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Preston Palace!