Reviewed: 3 years ago (15/09/2023)
Date of experience: 09/2023

eerste keer geweest zouden niet zo snel nog eens gaan ,zwemparadijs is heel goed ,goed personeel behulpzaam ,eerst moest ik van vrijdag tot zondag 2 nachten voor 1 senior ,1 volwassen en een kind 10 jaar €880 betallen ,nog een dag later eens gekeken en uitgerekend en scheelde €212 ik werd heel netjes geholpen door een beleefde dame en zij beaamde dit en gister is er € 212 op mijn rekening gestort HEEL NETJES !!!!!! ,iets aan de kamer hygiene doen en misschien het een en ander vernieuwen gordijnen ( vet ) en behang en het dinner is silverado aanpakken , misschien is dinner elders ander restaurant wel goed dat weet ik natuurlijk niet, maar dan komen wij zeker nog eens terug ,graag hoor ik van u mijn nummer is : 0653874636 Met vriendelijke groet John

Beste meneer K.,

Hartelijk dank voor uw eerste verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring. Wanneer u binnen 8 dagen na uw boeking uw reservering wil aanpassen of annuleren, dan kan dit kosteloos. Het is fijn dat u dit als een goede service heeft ervaren.

Wij willen u erop wijzen dat het niet verstandig is om uw telefoonnummer openbaar te delen. Het is verstandiger om dat uit uw review te halen.
Graag willen wij contact met u opnemen, daarvoor hebben wij uw boekingsnummer, uw uitgebreide toelichting nodig en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt. Wilt u dit alstublieft via marketing@prestonpalace.nl aan ons laten weten? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

in afwachting van uw bericht,

Reviewed: 3 years ago (15/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Fijne faciliteiten enkel op zondag middag te veel luidruchtige mensen en live muziek. Waardoor minder geschikt voor jonge kinderen

Reviewed: 3 years ago (14/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Super mooi ingericht, door het hele hotel heen, genoeg te doen, gezellige plekjes om te zitten, zowel binnen als buiten

Geachte heer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.
Wij willen u ook bedanken voor de positieve reactie, erg leuk te vernemen!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten,

Ester
Reviewed: 3 years ago (14/09/2023)
Date of experience: 09/2023

We hebben genoten . Echt vakantie gevoel.

Geachte mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u heeft genoten.
Gelukkig heeft u het echte vakantie gevoel mogen ervaren!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester
Date of experience: 09/2023

Leuk verblijf, maar helaas wel minder keuze en variatie in eten dan voorheen

Beste heer M.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke beleving.

Date of experience: 09/2023

Heerlijk genieten bij jullie.

Geachte mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.
Erg leuk om te vernemen dat u heerlijk genoten heeft van het verblijf!

Sofie
Date of experience: 08/2023

Kom hier al jaren en altijd met plezier, jammer dat je verplicht wordt om op tijd uit te checken, maar als je als klant vroeg boek kamer betaald en er niet in kan, ja dat vind ik echt niet oké! Voor de rest is het altijd leuk en de sfeer goed.

Beste mevrouw T.,

Wat fijn dat u al jaren met plezier bij ons komt. Wat betreft de vroege aankomst, daarover vermelden wij onderstaande in uw bevestiging en op onze site:
Eerder aankomen vanaf 12:00 uur
Kan je niet wachten om van jouw all-in verblijf genieten? Kom dan snel naar ons toe met dit extraatje! Eerder aankomen op de aankomstdag kan al vanaf 12:00 uur. Dit is inclusief lunch, consumpties, subtropisch zwemparadijs en vele spelfaciliteiten. Jouw hotelkamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar.

Uw hotelkamer is normaal gesproken vanaf 15:00 uur beschikbaar, wat een groot geluk dat u deze al vanaf 12:30 uur kon betreden. Verder willen wij benadrukken dat wij het heel fijn vinden dat u al jaren bij ons geniet en wij u nog heel vaak mogen verwelkomen.

80+ years
Date of experience: 09/2023

We komen al heel lang. Met familie, met vrienden en ook veel samen. Dus?

Geachte mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.
Erg leuk om te vernemen dat u al zo vaak te gast bent geweest.

Wij hopen u in de toekomst nog vaak te kunnen begroeten!

Sofie
Date of experience: 09/2023

Op zich hebben we het leuk gehad
Maar als ik had geweten dat er geen airco was geweest had ik me zeker bedacht zo warm was het op.de kamers
En wat ik niet netjes vond is dat er netjes alles op de website staat maar er staat dat de barren open zijn tot 1 uur
Er waren meerdere gasten die klaagde over dat er gestopt werd met schenken om kwart voor 1
Dan zou ik liever zien dat dat vermeld werd op de website
Ik was om 5 over half 1 aan het proberen een drankje te krijgen in de scheepsbar waar we de hele avond zaten maar de barman was alleen en kon de drukte niet aan en was met 1 kant bezig vervolgens gaat om kwart voor 1 het licht aan en mocht hij noet meer schenken
Ik was al 10.minuten bezig een drankje te krijgen dat viel erg regen op dat moment ook.mensen naast me die het zelfde ondervonden
Heb dat dus ook gemeld bij de receptie

Beste heer W.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat is het het fijn dat u het op zich leuk heeft gehad.

De informatie omtrent de barretjes staat vermeld op onze site en in uw Gastenapp: https://www.prestonpalace.nl/eten-en-drinken.

Wilt u alstublieft uw opmerking over uw ervaring in de Scheepsbar (datum, beschrijving medewerker, etc.) via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer met ons delen? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de Dienstdoende Manager voor een directe oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Heel gezellig en goed.

Geachte heer, mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Erg leuk om uw positieve reactie te lezen, hartelijk dank hiervoor!

Mirthe