Date of experience: 08/2023

We hebben ontzettende leuke dagen gehad. Voor ons gevoel was vroeger het water van het zwembad veel warmer. Ik vond het matras te zacht maar dat is persoonlijk; je kunt het niet iedereen naar de zin maken 🙂. Al met al hebben wij ons prima geamuseerd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goedemiddag meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Fijn te vernemen dat u zich prima vermaakt heeft.

Date of experience: 08/2023

Preston Palace zou ik aanraden om te gaan
Hele goede en leuke plek voor vakantie of ontspanning

Goedemiddag meneer/mevrouw,

Wij zijn nu al 4 keer geweest en we komen weer als de prijs goed is

Goedemiddag meneer D,

Date of experience: 08/2023

Was een leuke ervaring en kom graag terug. Er moet wel meer opgeruimd worden. Zelfs het fontijn aan de voorzijde ligt vol met glazen en een handdoek. Verder alles prima.

Beste heer H.,

Dank u wel voor het delen van uw leuke ervaring en erg fijn dat u nog eens terugkomt in ons mooie resort
Ook een hartelijk dank voor uw tips en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2023

Was een zeer leuke ervaring

Goedemiddag mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Fijn te vernemen dat u zich prima vermaakt heeft.

Date of experience: 08/2023

Top ervaring, wil zeker nog keer terugkomen, maar hik aan tegen de prijzen..
Vooral als je met 6 personen wil komen is het best een uitgave.

Beste heer R.,

Dank u wel voor het delen van uw top ervaring! Wij vinden het ook erg leuk dat u zeker nog een keer terug wil komen. Wij raden u aan om regelmatig onze site te bezoeken voor een mooie aanbieding en een gratis abonnement op onze online nieuwsbrief. Via deze link leest u meer daarover: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuwsbrief

Date of experience: 08/2023

Weer 3 hele leuke dagen en nachten gehad. Komen zeker terug. Hoop dat er wat aan de kwaliteit van San Remo gedaan kan worden, was echt een domper in de drie dagen, als ik dit had geweten dan had ik ergens anders gaan eten. Vorig jaar Midtown prima. Ook aangegeven bij San Remo, maar lekker niet te boeien. Hoop dat Preston Palace dit ook echt leest. Verder heel hard werkend personeel, vriendelijk. Mogen best afvalkarren komen, zodat het personeel het op het gemak kan doen. In ieder geval bij de poolbiljart, staan de tafels vaak vol. Wel 1 ding, onderhoud bowlingbaan, is echt nodig. Blijft vaak hangen . Maar voor deze prijs een prima concept.

Beste meneer H.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort en het is geweldig dat u drie hele leuke dagen en nachten heeft gehad.

Graag willen wij uw wens omtrent San Remo graag doornemen met ons Keukenteam. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting en uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dank u wel alvast voor uw moeite.

Date of experience: 08/2023

Geweldige week vakantie gevierd in Preston Palace. Voor kinderen is het een geweldig uitje.

Goedemiddag meneer P,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Fijn te vernemen dat u zich prima vermaakt heeft.

Date of experience: 08/2023

Het was een ongelovelijke ervaring. We zijn nu 2 keer geweest en iedere keer is het weer super.

Goedemiddag mevrouw V,

Date of experience: 08/2023

Gezellig en vriendelijk personeel. Het zou alleen allemaal wat rolstoelvriendelijker kunnen zijn

Goedemiddag meneer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling. Fijn te vernemen dat u zich prima vermaakt heeft.