Date of experience: 08/2023

Super leuke ervaring gehad en me neefje heeft zich super vermaakt en ik ook
Enige minpuntje was dat wij een kamer hadden naast mensen die een vrijgezelle feest hadden en dat ging door tot 6 uur smorgens en ik daar dus ook wakker van heb gelegen . Dus misschien als tip kijk goed met de kamer indeling dat die niet naast een kind geplaast worden op de kamer . Verder super leuk verblijf gehad kom zeker nog eens teruf

Beste mevrouw,

We zijn ontzettend blij om te horen dat u en uw neefje een geweldige tijd bij ons hebben gehad!

We waarderen uw feedback over de geluidsoverlast zeer. Het spijt ons dat uw nachtrust verstoord werd door het vrijgezellenfeest naast uw kamer. Mocht u in de toekomst weer bij ons verblijven en met een soortgelijke situatie te maken krijgen, aarzel dan niet om de hotelreceptie te bellen via toestel 9 of rechtstreeks. Onze collega’s zullen dan direct actie ondernemen om naar een passende oplossing te zoeken.

We zijn blij dat dit incident uw algehele positieve ervaring niet heeft overschaduwd en we kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te verwelkomen.

1234567890

Goedemiddag meneer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Fijn te vernemen dat u zich prima vermaakt heeft.

Date of experience: 08/2023

Slecht ik zou er zelf zomaar niet meer naar toe gaan, erg jammer want we hebben meer dan 600 euro betaald, dan verwacht je op zen minst dat het goed is.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw verblijf bij ons. We betreuren het om te horen dat uw verblijf bij ons niet naar verwachting was.

Het spijt ons te horen over de schoonmaak en de staat van de badkamer. Dit zijn zaken die wij uiterst serieus nemen. Wilt u, onder vermelding van uw boekingsnummer, een en ander toelichten via marketing@prestonpalace.nl?

In afwachting van uw reactie en met vriendelijke groet,

Date of experience: 08/2023

Voor de prijs die gasten betalen, kan de kwaliteit/service ietsers beter.

Beste meneer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw feedback en gedetailleerde beoordeling.

We betreuren het dat sommige aspecten van uw verblijf niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, zoals de netheid van de kussensloop en het ontbijt- en dinerassortiment. Uw opmerkingen hierover zullen worden doorgestuurd naar de betreffende afdelingen voor verdere evaluatie en verbetering.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, en streven ernaar uw volgende verblijf nog aangenamer te maken.

Date of experience: 08/2023

een hele goeie hotel met veel facilliteitten

Goedemiddag meneer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Fijn te vernemen dat u zich prima vermaakt heeft.

Gewoon goed

Goedemiddag meneer/mevrouw V,

Is goed geregeld

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de gedetailleerde beoordelingen. We zijn blij te horen dat uw verblijf over het algemeen naar wens is geweest.

Wat betreft uw opmerking over de afwezigheid van airconditioning in de kamer: we zijn druk bezig om alle kamers van airconditioning te voorzien. Mocht u bij een volgend verblijf verzekerd willen zijn van een kamer met airconditioning, dan raden we u aan om contact op te nemen met onze afdeling Reserveringen.

We hopen u en uw gezin in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring!

Date of experience: 08/2023

De service had beter gekund.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Wilt u uw opmerking over de versierservice (onder vermelding van uw boekingsnummer) sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Date of experience: 08/2023

Het is ons enigszins tegengevallen. All inclusive blijkt niet helemaal all inclusive te zijn, het personeel is niet vriendelijk, het eten werd niet goed bereid.

Beste mevrouw A,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We vinden het jammer om te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We betreuren het dat u de service en het personeel als onvriendelijk hebt ervaren. Dit is uiteraard niet de indruk die we willen achterlaten bij onze gasten. Uw opmerkingen hierover zullen intern besproken worden voor verdere verbeteringen.
Wat betreft het eten, het is vervelend dat uw diner niet naar wens was. Dit is zeker een punt van aandacht. We nemen uw feedback hierover serieus en zullen deze doorspreken met ons team.

We zijn daarentegen blij om te horen dat uw kamer en het ontbijt wel naar wens waren.

Ondanks de punten van kritiek hopen we dat u ons nog een kans geeft om uw ervaring te verbeteren. We waarderen uw feedback en zien dit als een kans om verbeteringen door te voeren.

Date of experience: 08/2023

prachtig ik zou het aan iederen met kinderen aanbevelen

Goedemiddag mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uw positieve reactie. Fijn te vernemen dat u zich prima vermaakt heeft.