By Ria Damen
Date of experience: 12/2025

Wij maken er zelf altijd wel iets van

Hartelijk dank voor uw geweldige 90% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Date of experience: 12/2025

Hebben heerlijk genoten vriendelijk personeel genoeg vermaak voor jong en oud
Zeker een aanrader

Date of experience: 11/2025

goed, voor nieuwe bezoekers mag er wat meer uitleg gegeven worden of beschikbaar zijn op de kamer.

Hartelijk dank voor uw geweldige 77% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

By M.Soeters
Date of experience: 12/2025

Het is iedere keer een fijn en gezellig verblijf. Dit was onze 11e keer. Wij komen hier al sinds 2015. In deze periode is er elk jaar veel verbouwd en verbeterd. Eten en accomodatie zijn goed. Het personeel is altijd vriendelijk.

Hartelijk dank voor uw fantastische 100% beoordeling en wat geweldig om te lezen dat u wederom zo’n fijn en gezellig verblijf heeft gehad. Het is bijzonder om te horen dat u ons al sinds 2015 bezoekt en dat dit inmiddels uw 11e keer was — daar zijn we echt enorm dankbaar voor.

Wat fijn dat u de verbouwingen en verbeteringen door de jaren heen heeft opgemerkt en waardeert, en dat zowel het eten, de accommodatie als ons team steeds naar wens zijn.

We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde vaste gast.

Alone

Prima was echt toppie

Hartelijk dank voor uw geweldige 100% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

By Van den Heede Julian
Date of experience: 12/2025

Zeer goed, alles goed verzorgd en onderhouden, helemaal kunnen ontspannen en het enorm naar m'n zin gehad. Bedank. Samen met m'n broer geweest en we konden van alle faciliteiten gebruikmaken.

Hartelijk dank voor uw geweldige 97% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Date of experience: 12/2025

Goed tot zeer goed nog net niet uitstekend. Jammer dat er zoveel gedronken wordt en dat velen na een paar biertjes luidruchtig worden.

Beste heer/mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het delen van uw ervaringen. Wat fijn om te lezen dat u onze service, hygiëne en het ontbijt zo waardeert – en ook de vriendelijkheid van ons personeel benoemt.

Jammer om te horen dat u op een enkel moment overlast heeft ervaren en dat het comfort van de kamer geheel voldeed aan uw verwachting. Goed dat u dit bij de receptie heeft gemeld, zo kunnen wij gericht verbeteren. Uw suggestie voor granen bij de yoghurt; deze zijn aanwezig. Vraagt u het de volgende keer? Dan wijzen wij u de juiste locatie in ons restaurant,.

Date of experience: 12/2025

Het verblijf was top, grote kamer en een goed bed, wel jammer van de verhoogde drempel naar badkamer toe. Mijn tenen enkele keren vooral s'nachts goed gestoten. Het eten is wel goed maar voor mensen die al vaker geweest zijn wordt het wat eentonig.

Hartelijk dank voor uw geweldige 83% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Freundliches Personal, Sauberkeit, Essen war lecker

Die Zimmer waren hellhörig, die Schlitze unter den Türen, allgemein viel zu viele Gegenstände die geleuchtet haben, die Badezimmertür konnte man nicht abschließen

Date of experience: 12/2025

we hebben het prima naar ons zin gehad en komen waarschijnlijk wel weer terug

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 93% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.
We hopen u graag weer te verwelkomen als zeer gewaardeerde gast!