Reviewed: 1 week ago (14/06/2025)
Date of experience: 06/2025

We hebben een ontzettend fijn weekend gehad. Schone kamers, vriendelijk personeel

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Merel
Reviewed: 1 week ago (14/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Perfect! We hebben onwijs genoten! Een klein puntje voor de allerkleinste zou er wat meer te doen mogen zijn. Bijv in de kermis, groter zwembadje en wat meer speeltoestellen in het kids paradijs.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling!

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf en bedankt voor uw tip wat betreft de faciliteiten voor de allerkleinsten. Wij nemen dit mee in onze overleggen.

Merel
Reviewed: 1 week ago (13/06/2025)

Alles was prima in orde

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback en geweldige beoordeling van 100%.
Fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een nog aangenamer verblijf. Graag tot ziens!

Marjon
Reviewed: 1 week ago (13/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Sehr sauber, sehr freundlich. Super Urlaub. Leider war am Pfingstmontag die Indoorkirmes erst viel später offen, als auf der Webseite beschrieben. Und eines der Fahrgeräte der Kirmes war defekt.

Sehr geehrte Gäste,

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung und die 83%-Wertung – das wissen wir sehr zu schätzen!

Es freut uns sehr, dass Sie unseren Service als freundlich und die Anlage als sehr sauber erlebt haben und einen schönen Urlaub bei uns verbracht haben. Ihre Hinweise zu den Öffnungszeiten der Indoor-Kirmes am Pfingstmontag sowie dem defekten Fahrgeschäft nehmen wir ernst und werden diese intern besprechen.

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Preston Palace!

Date of experience: 06/2025

Goed, maar het eten viel een beetje tegen. Kwaliteit was matig.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad. Wat jammer dat u de kwaliteit van het eten als matig heeft ervaren. Heeft u ter plaatse melding gemaakt van uw bevindingen, zodat wij direct actie hadden kunnen ondernemen?

Als dit niet het geval is, ontvangen wij graag alsnog uw toelichting, inclusief boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl. Dan bespreken wij dit intern met de betrokken afdelingen.

Date of experience: 06/2025

Op zich prima verblijf gehad. Echter ben ik niet tevreden omtrent de indoor kermis. Mijn zoontje en ik zaten in de botsauto's en op een gegeven moment moest hij meten en bleek hij 5 cm te klein te zijn zonder pardon moest hij uit de botsauto terwijl wij al meerdere rondjes geweest waren. Resultaat: een verdrietig kind.

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Bij de botsauto’s staan diverse meetpunten om vooraf de lengte te controleren, zodat er geen teleurstelling ontstaat. We hopen op uw begrip hiervoor. Het spijt ons dat dit toch heeft geleid tot een verdrietig moment voor uw kind, maar veiligheid staat voorop en hiervoor vragen wij uw begrip.

We hopen u desondanks weer eens te mogen verwelkomen voor een fijne en zorgeloze tijd. Heel graag tot ziens en ook een lieve groet aan uw zoontje!

By laura
Date of experience: 06/2025

goed tips voor verandering Elektronische dartborden schuffle board yeu de boules

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback en geweldige beoordeling van 80%.

Het was weer geweldig

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback en geweldige beoordeling van 80%.
Fijn om te vernemen dat u weer een geweldig verblijf heeft gehad.

Date of experience: 06/2025

Het is ons super bevallen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback en geweldige beoordeling van 87%.
Fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

By Monique
Date of experience: 06/2025

Matig, rommelig, onoverzichtelijk en vooral geen lekker hotel kwaliteit eten/buffet dinner

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wat jammer dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Heeft u ter plaatse melding gemaakt van uw bevindingen, zodat wij direct een controle konden uitvoeren? Anders ontvangen wij graag alsnog een uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl zodat wij dit intern kunnen bespreken en zorgvuldig opvolgen.