Gut und sehr schön
Würden evtl wiederkommen

Beste heer Schmidt,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een goed en aangenaam verblijf heeft gehad.

By Jelle Scheepers
Date of experience: 12/2025

Prima, erg leuk voor gezinnen met jonge kindjes.

Beste meneer S,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling!
We zien u graag nog eens terug!

By A.boomsma
Date of experience: 12/2025

Het was weer fantastisch behalve de muziek veel te hard voorgaande jaren was veel gezelliger toen zag je de mensen dansen ligt misschien ook aan de zaal was vorig jaar in een andere zaal de koffie ruimte

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geven van een 100%! We vinden het jammer om te horen dat uw verblijf niet helemaal naar wens is geweest. Uw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om onze service te blijven verbeteren. We hopen u in de toekomst alsnog een volledig tevredenstellend verblijf te mogen bieden.

Lisa
By Albert Vissers
Date of experience: 11/2025

We hebben heel erg genoten zoals altijd. Preston Palace staat voor genieten

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u, zoals altijd, weer volop heeft genoten.

Het doet ons goed dat Preston Palace voor u synoniem staat aan genieten. We kijken ernaar uit om u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

Marjon
Date of experience: 12/2025

Fantastisch, we hadden een aanbieding gereserveerd, die we konden betalen. Maar daardoor was het de eerste 2 dagen ontzettend druk. De 3de dag was lekker rustig. Helaas voor ons de laatste dag. We hebben toen wat meer genoten.

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 87% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

By Esmee van Loo

Gezellig, goed vermaakt

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 73% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

By Soraya Dulos
Reviewed: 3 months ago (06/12/2025)

Geweldige overnachting gehad.
Vervroegde aankomst (12:00) en verlaat vertrek (14:00).

Gelukkig konden wij 12:00 de hotelkamer al in konden.
Heerlijk geluncht in het hotel restaurant en daarna van alle faciliteiten gebruik gemaakt. Fijn dat er zo veel te doen is in het hotel.

De restaurants tegen betaling zijn ook fijn zo is er een ruime keuze en heb je echt het gevoel alsof je er uit bent. We hebben overheerlijk gegeten in de bistro. Zeker een aanrader!

De volgende dag heerlijk ontbeten en nog wat leuke dingen gedaan en om 14:00 vertrokken.

Wij komen zeker vaker terug!

Geachte mevrouw Dulos,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf In Preston Palace.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Aysen
By Roos
Date of experience: 11/2025

Super ervaring. Jammer van de extra kosten bij the green lane

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 93% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Daarnaast stellen wij uw feedback zeer op prijs; wij nemen deze graag mee om onze service waar mogelijk verder te verbeteren.

By Willy
Date of experience: 12/2025

Het was super en goed we komen zeker nog een keer

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 100% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 12/2025

Mijn man en zoon zijn aan het begin van deze week een nachtje bij jullie geweest. Dit is helaas niet zo goed bevallen, de kamer waarvoor betaald was, was niet meer beschikbaar. Aangezien er alleen nog goedkopere kamers beschikbaar waren, zouden ze ter compensatie de volgende dag nog gebruik mogen maken van het zwembad.
Echter kregen ze de volgende ochtend te horen dat ze daar toch niet aan konden beginnen en alleen met bjjbetaling van € 25,- per persoon mochten ze gebruik maken van het zwembad.
Ze zijn toen maar naar huis gegaan,
Met name mijn zoon was erg teleurgesteld.

Beste heer/ mevrouw,

Wat jammer om te horen dat het verblijf niet naar uw verwachting is verlopen. Mogen wij u vriendelijk vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, samen met het boekingsnummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Dan kunnen wij dit nader onderzoeken bij de betreffende afdelingen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.