By Moon
80+ years
By Stefanie
By R. Ramsanjhal
05/2026
Voor de eerste keer Preston bezocht, vanwege negatieve recensies wat is wat terughoudend in eerste instantie maar het is een geweldig verblijf geweest. De Royal Kamer met balkon op de bovenste verdieping was schoon en ruim. We hebben van de meeste faciliteiten gebruik gemaakt en ons prima vermaakt. Het eten was ook goed en veel keus! Helaas was op de eerste avond veel eten koud in Ribbelton en toen we dit melden bij de kok reageerde deze niet echt klantvriendelijk. Gelukkig werd de klacht bij de receptie wel goed opgenomen en de dag erna was het eten warm, dit vonden wij erg fijn! Personeel vond ik ook bijna allemaal heel erg leuk en zeker klantvriendelijk.
Dus al met al een heel goed verblijf gehad en ik denk dat ik zeker nog eens ga boeken.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat uw eerste verblijf bij ons zo goed is bevallen en dat uw aanvankelijke twijfels na het lezen van recensies zijn weggenomen. Het is leuk om te horen dat u tevreden was over uw Royal Kamer, gebruik heeft gemaakt van onze faciliteiten en heeft genoten van de ruime keuze aan eten.
Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat u tijdens de eerste avond in Ribbleton heeft ervaren dat een deel van het eten niet voldoende warm was en dat de reactie op uw melding niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij waarderen het dat u dit bij ons heeft aangegeven. Fijn om te lezen dat uw klacht vervolgens goed is opgepakt en dat u de volgende dag verbetering heeft ervaren.
Daarnaast zijn wij blij dat u het grootste deel van ons team als vriendelijk en gastvrij heeft ervaren. Uw complimenten zullen wij zeker delen met onze collega's.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf!
Lisa