Date of experience: 08/2023

Min punten verbeteren dit is geen reclame en we betalen er ook veel geld ervoor ....

Beste meneer A,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaringen. We vinden het jammer dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.
We danken u dan ook hartelijk voor uw uitgebreide beoordeling, wij zullen uw genoemde punten uiteraard meenemen in onze werkbespreking.

Excuses voor het ongemak en we hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Niet naar wens
Helemaal niks dat ik verwacht had

Beste mevrouw G,

Het spijt me om te horen dat uw verblijf bij Preston Palace niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en zouden graag meer inzicht krijgen in de specifieke aspecten die niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ervaringen en suggesties te delen via marketing@prestonpalace.nl? Zou u hier ook bij willen vermelden of u ter plekke melding heeft gemaakt van uw ongenoegen? Op die manier kunnen we gericht actie ondernemen en onze dienstverlening verbeteren.

Date of experience: 08/2023

Heerlijk zwembad, enorm ingericht voor gezinnen.

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 08/2023

heel aardig behulpzaam en aardig personeel. Hotel is voor ieders wat wils

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw geweldige 97% beoordeling van uw verblijf.

Michelle
Reviewed: 3 years ago (17/08/2023)

Tevreden..

Geachte heer/mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.

Michelle
Reviewed: 3 years ago (17/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Kut omdat we er zomaar uitgezet werden

Beste meneer F,

Hartelijk dank voor uw bericht. Uw beoordeling en uw mails omtrent uw ervaringen hebben wij in goede orde ontvangen. Wij hebben hierover al mailcontact me u gehad, maar door middel van dit bericht zijn wij genoodzaakt om hier ook openbaar een en ander toe te lichten.

Het afdekken van rookmelders is een serieuze veiligheidskwestie en daarom hebben wij strikte regels en procedures om de veiligheid van al onze gasten te waarborgen. Onze collega’s hebben op uw kamer inderdaad een zak om de rookmelder gevonden. Dit zorgt voor onveilige situaties voor ons hele hotel.

Wij gaan ervan uit dat veiligheid ook hoog in uw vaandel staat en dat uw daarom onze beslissing begrijpt.

Date of experience: 08/2023

Het was prima te doen. Ondanks de slechte kamer, slechte bedden (stapelbed) en qua hygiëne hebben we het beste van gemaakt.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. We zijn blij te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad!

Daarnaast vinden we het jammer dat niet alles geheel naar wens is verlopen. Wat betreft de hygiëne in de badkamer, dat is uiteraard niet de standaard die wij nastreven. Kunt u ons, onder vermelding van uw boekingsnummer, wellicht meer informatie verstrekken via marketing@prestonpalace.nl?

In afwachting van uw reactie en met vriendelijke groet,

Date of experience: 08/2023

Preston Palace is vrij aan de prijs maar wel leuk

Geachte heer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Ester
Date of experience: 08/2023

Insgesamt ein schönes Hotel mit umfangreichen und guten Angebot. Entertainment Shows waren sehr schön- wenn uch alles nur in Holländisch. Speisekarten in den Restaurants waren abenfalls ausschließlich in Holländisch verfügbar, sollte man überdenken doch auch in Engl./ Deutsch zu haben. Wir werden definitiv wieder kommen und uns freuen wenn o.g. konstruktieve Kritik berücksichtigt werden würde.

Sehr geehrter Herr/Frau N,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 80%.
Wie schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.
Wir haben die Menükarten hier im Hotel tatsächlich nur auf Niederländisch. Auf unserer Website sind die Menükarten auf Englisch und Deutsch.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Ester
Date of experience: 08/2023

Net na het uitchecken kreeg de kleine diarree en konden we niet gelijk vertrekken. De hele tijd dus tussen lobby en toilet geweest. We waren hierna nog even gebleven in de lobby uit angst dat de kleine weer naar toilet moest. Bij het uitrijden moesten we terug naar de lobby om daar te melden ivm te laat uitrijden.
Daar moesten we extra geld betalen.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw verblijf en beoordeling. We begrijpen dat dit een lastige situatie is geweest en hopen dat uw kindje zich inmiddels beter voelt.

Omdat wij te maken hebben met veel in- en uitcheck gasten, kunnen wij helaas niet alles in de gaten houden. Meld u zich in dit soort situaties gerust bij onze receptie om de situatie voor te leggen. Wij denken graag met u mee en zoeken graag samen naar een passende oplossing voor uw situatie. Helaas kunnen we achteraf niet ingrijpen als we niet op de hoogte zijn gesteld.

We hopen dat de overige tijd van uw verblijf aan uw verwachtingen heeft voldaan en kijken ernaar uit u opnieuw te mogen begroeten bij Preston Palace.