Date of experience: 08/2023

niet voor herhaling vatbaar. behalve subtropisch zwembad

Beste mevrouw R,

Het spijt me te horen dat uw ervaring bij Preston Palace niet naar verwachting was. Hygiëne en comfort zijn voor ons van groot belang, en wat u beschrijft is zeker niet de standaard die we voor onze gasten nastreven.
Kunt u alstublieft meer gedetailleerde informatie en, indien mogelijk, uw reserveringsgegevens sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Date of experience: 08/2023

Was een hele, mooie ervaring en is ook wel voor herhaling vatbaar. Er was genoeg te doen en je kon zoveel eten en drinken wat je wilde. De kinderen konden zich ook goed vermaken.
Alleen sommige personeelsleden mochten wel wat vrolijker kijken en doen.
Maar in de toekomst komen wij zeker een keer weer!

Geachte meneer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw geweldige 87% waardering van uw verblijf en uw complimenten.
Daarbij ook dank voor uw opmerkingen, hier zullen wij aan gaan werken.
Fijn om te mogen vernemen dat u zo genoten heeft. En wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace.

Vond het zwaar tegenvallen

Beste meneer E,

Dat vinden we erg jammer om te horen. Zou u misschien wat specifieker kunnen aangeven wat er tegenviel tijdens uw verblijf? We nemen feedback van onze gasten zeer serieus en streven er altijd naar om de ervaring te verbeteren. Mocht u uitgebreidere feedback willen geven, dan kunt u deze sturen naar marketing@prestonpalace.nl. We horen graag van u!

Date of experience: 08/2023

waren hier voor de 1e keer en was een superervaring .een sfeervol en supermooi zwemparadijs, kamer was superschoon...eten uitstekend,gevarieerd, en vers

Geachte meneer P,

Hartelijk dank voor uw geweldige 90% waardering van uw verblijf en uw complimenten.

goed, leuk

Geachte meneer M,

Een fantastisch verblijf

Geachte meneer/mevrouw B,

Date of experience: 08/2023

Was allemaal goed geregeld.

Geachte meneer A,

Hartelijk dank voor uw geweldige 80% waardering van uw verblijf en uw complimenten.

Date of experience: 08/2023

We hebben genoten van ons dag en nacht weg. Goed gegeten en gedronken.

Geachte meneer/mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw geweldige 77% waardering van uw verblijf en uw complimenten.

Michelle
Reviewed: 3 years ago (13/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Ik ben met mijn kids van 13&14 een paar nachten geweest en we vonden het allemaal geweldig. Helaas vonden we het eten in Midtown minder lekker, maar dat kan ook komen omdat we alleen vegetarisch konden eten. Bij Ribbleton was er veel meer keuze en daar hebben we wel genoten. We hebben veel gepoold en ons vermaakt op de kermis. Midgetgolf was leuk om een keer gedaan te hebben en het was overal wel erg gezellig. De suite was perfect! Niks op aan te merken. De kids vonden roomservice natuurlijk helemaal geweldig en hebben daar ook gebruik van gemaakt :) Het personeel was allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker terug!

Geachte meneer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw geweldige 97% waardering van uw verblijf en uw complimenten.
Daarbij ook dank voor uw opmerkingen, hier zullen wij aan gaan werken.

Michelle
Reviewed: 3 years ago (13/08/2023)

Sehr schön.

Sehr Geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihr Feedback! Es freut uns sehr, dass es Ihnen bei uns gefallen hat. Wir hoffen, Sie bald wieder bei Preston Palace begrüßen zu dürfen.