Reviewed: 3 years ago (12/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Snack corner was echt vies met de tapas, misschien tosti’s en broodje knakworst, fruit bakje en hamburgers ofzo.
Koffie corner top
Kermis top zwembad top
Bediening top
Escape room was er niet, jammer
Een Indoor sporthal of buiten terrein voor voetbal, tennis, een gym basketbal is ook heel fijn voor de sportieve mensen en kinderen. Ik ben zelf heel sportief en kwam qua energie niet aan m’n trekken.
Over het algemeen was het een leuke ervaring.

Beste mevrouw F,

Allereerst, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring bij Preston Palace met ons te delen. Wat fijn om te horen dat u tevreden was over de Black Rock, kermis, zwembad en de bediening!

Het spijt ons echter dat de snackcounter niet naar wens was. We streven ernaar om een gevarieerd aanbod te bieden dat bij de smaak van al onze gasten past. Wij zullen deze suggesties en de suggesties over sportfaciliteiten meenemen in onze interne werkbespreking.

Uw opmerking over het ontbreken van de escape room begrijpen wij echter niet helemaal. Onze escape rooms zijn namelijk een aantal weken geleden geopend! Geopend van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 en 20:00 uur. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk, maar dit kan ook tijdens uw verblijf bij de receptie indien beschikbaar.

Nogmaals dank voor uw beoordeling en graag tot ziens in Preston Palace!

Manouk
Reviewed: 3 years ago (12/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Prima tijd gehad. Reserveren van activiteiten zou fijn zijn en zwembad viel tegen.

Beste meneer/mevrouw,

Allereerst willen wij u bedanken voor het delen van uw ervaring bij Preston Palace. We zijn blij om te horen dat u een prima tijd heeft gehad tijdens uw verblijf!

We nemen uw suggestie over het reserveren van activiteiten ter harte. Daarnaast spijt het ons te horen dat het zwembad niet helemaal naar wens was. Mocht u specifieke feedback hebben over wat er tegenviel, dan horen we dat graag zodat we kunnen kijken naar mogelijkheden voor verbetering.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace!

Goed gezellig

Geachte meneer/ mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw geweldige 93% waardering van uw verblijf en uw complimenten.
Fijn om te mogen vernemen dat u zo genoten heeft. En wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace.

Relax en voedzaam

Geachte meneer R,

Hartelijk dank voor uw geweldige 90% waardering van uw verblijf en uw complimenten.

Date of experience: 08/2023

Voor ons geen preston palace meer. Wij hadden er goede verwachtingen vdn door de prijs die we betaald hebben naar het heeft de verwachting echt niet waar gemaakt. Koud eten, veel was op en dingen bij betalen voor een all in verblijf kan echt niet.

Beste mevrouw M,

Allereerst willen wij u bedanken voor het delen van uw ervaring bij Preston Palace. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet volledig naar wens is verlopen.

Wat betreft het eten; het is voor ons van groot belang dat al onze gasten genieten van de buffetten. Het is uiteraard niet de bedoeling dat gerechten koud zijn of op. Uw feedback over het buffet in Hotelrestaurant Ribbleton is zeer waardevol en zullen we intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren.

Over de kermis: alle attracties op de kermis zijn inderdaad inclusief in ons all-in aanbod. Echter, voor de spelautomaten, waar echte prijzen mee te winnen zijn, wordt een bijbetaling gevraagd. Dit om de echtheid en waarde van de prijzen te waarborgen.

Daarnaast bieden we met Silverado Bistro een extra optie voor een nog specialere eetervaring. Dit is inderdaad een keuze en geen verplichting. Naast de Silverado Bistro hebben we nog drie andere restaurants die volledig binnen ons all-in pakket vallen. Zo is er voor iedereen volop keuze!

We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, zodat we kunnen laten zien dat we continu streven naar verbetering.

Date of experience: 08/2023

Dankzij de kermis waren de kids blij. Voor ouders was er weinig aan.

Beste meneer/mevrouw V,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

We zijn blij om te horen dat uw kinderen hebben genoten van de kermis. Echter, we vinden het jammer dat uw ervaring als volwassene niet voldeed aan uw verwachtingen. Onze excuses voor de staat van de tafels en de ervaring die u heeft gehad met ons personeel. Dit is zeker niet de norm die we nastreven en we zullen dit intern bespreken om verbeteringen aan te brengen.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2023

Een fantastisch paradijs met een fantastische sfeer

Geachte meneer J,

Date of experience: 08/2023

Ungenügend. Nicht für diese Besuchermengen ausgelegt und kein adäquates Preis-Leistungsverhältnis.

Sehr geehrter Herr / Frau,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback mitzuteilen. Es tut uns leid zu hören, dass Ihre Erfahrung bei uns nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat.

Ihre Meinung ist uns sehr wichtig, und wir möchten besser verstehen, wie wir unsere Dienstleistungen verbessern können. Würden Sie bereit sein, Ihre Erfahrungen mit uns detaillierter über unsere Marketingabteilung (marketing@prestonpalace.nl) zu teilen? Ihre Einblicke können uns wertvolle Anhaltspunkte bieten, wie wir unseren Service weiterhin optimieren können.

Nochmals vielen Dank für Ihr Feedback. Wir hoffen, dass wir die Gelegenheit haben werden, es bei einem zukünftigen Aufenthalt richtig zu machen.

Date of experience: 08/2023

De zondag vonden zeer slecht met het afruimen van de tafels in het tussen stuk van de centrale bar / bowling baan. Liep veel personeel heen en weer maar geen van allen nam iets mee. Stond er zeker een half uur. Nadat er een man in pak met oortje naar centrale bar ging. Werd het opgeruimd. Dit zijn wij niet gewend. Op maandag was de bediening anders. Groeten.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u een fijn verblijf bij ons heeft gehad!

We betreuren het echter te horen dat uw ervaring op zondag niet aan uw verwachtingen voldeed met betrekking tot het opruimen van de tafels in het tussenstuk van de centrale bar/bowlingbaan. We zullen dit punt intern bespreken en maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat een dergelijke situatie zich in de toekomst niet opnieuw voordoet. We zijn dan ook blij om te horen dat uw ervaring op maandag beter was en we hopen dat u ondanks het genoemde punt toch heeft genoten van uw verblijf bij ons.

Date of experience: 08/2023

Veel geld voor wat er geboden word.
Kluis werkte niet, gemeld, maar er is niemand naar wezen kijken.
Was in openstaand op slot.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen! We zijn blij om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad en zullen uw tips en tops bespreken met ons team.

Het spijt ons te horen dat u problemen had met de kluis en dat er geen follow-up heeft plaatsgevonden na uw melding. We helpen u uiteraard graag, u had zich gerust nog eens bij de receptie mogen melden om het probleem met de kluis te laten verhelpen. We snappen uiteraard dat dit niet de juiste gang van zaken is en zullen dit meenemen in onze werkbespreking.

We hopen dat u, ondanks de genoemde aandachtspunten, een aangenaam verblijf heeft gehad en we hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen.