Date of experience: 08/2023

Leuk zwembad veel te doen, jammer dat de bubbelbaden niet meer zo verwarmd zijn zoals het vroeger was. Nieuwe gedeelte monkey rush erg leuk gedaan. Zwembad erg leuk en dochterlief van 4 heeft zich daar erg goed vermaakt.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Het doet ons goed te horen dat u het zwembad en het nieuwe gedeelte Monkey Rush als positief heeft ervaren, en dat uw dochter zich goed heeft vermaakt in het zwembad.

Hygiëne is van groot belang voor ons, en uw feedback over de kamer en badkamer wordt zeer serieus genomen. We zullen uw opmerkingen bespreken met de betreffende afdelingen om de kwaliteit van onze kamers te verbeteren. Als u specifieke informatie heeft over de kamer waar u verbleef, vragen wij u vriendelijk om dit te delen via marketing@prestonpalace.nl, zodat we de situatie direct kunnen aanpakken.

Wat betreft de kermis, het spijt ons dat u misinformatie heeft gekregen over de attractie. We begrijpen hoe teleurstellend dit kan zijn, zeker voor uw dochter. Het klopt inderdaad dat de Polyp, tot onze grote spijt, al een tijdje buiten gebruik is. Doordat wij moesten wachten op onderdelen, hadden wij helaas geen goede indicatie van de heropening van onze geliefde attractie. Als alles goed gaat, hopen wij de attractie snel weer te kunnen openen!

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaringen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring!

Manouk

Sehr kinderfreundlich

Guten Tag Herr H,

vielen Dank für Ihre schöne 77%-Bewertung. Schön, dass Sie sich mit den Kindern wohlgefühlt haben.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Und wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Mit gastfreundlichen Grüßen,
Date of experience: 08/2023

Zeer positief. Mooie formule. Alles lekker onder één dak. Echter niet goedkoop maar dat wisten we vooraf. Ik vergelijk het met de traditionele zomervakanties die wij vroeger in Mallorca boekten. Enige verschilpunten waren dat we niet hoefden te vliegen, dat we Nederlands konden blijven spreken en dat alles onder één dak was.

Goedemiddag heer / mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 83% beoordeling en uw complimenten. Fijn te mogen vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf .

Goed prijs naar kwaliteit

Goedemiddag heer / mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Fijn te vernemen dat u tevreden bent over onze prijs en kwaliteit verhouding.

Date of experience: 08/2023

Leuk om eens mee te maken maar verwacht niet te veel voor de prijsindices je betaald. De verhouding klopt niet helemaal.

Beste meneer/mevrouw van de W,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw recente ervaring bij Preston Palace niet volledig aan uw verwachtingen voldeed, vooral in vergelijking met eerdere bezoeken.

De kwaliteit van ons eten en het aanbod daarvan zijn punten waar we veel aandacht aan besteden. We vinden het jammer om te horen dat dit tijdens uw verblijf niet naar wens was. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken om waar nodig verbeteringen door te voeren.

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen om u een betere ervaring te bieden.

Manouk
Date of experience: 08/2023

Leuk weekend weg zou het zeker weer doen! Wij vonden alleen de koffie niet lekker overal geprobeerd maar nergens naar onze smaak

Goedemiddag mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 80% beoordeling. Fijn te vernemen dat u een leuk weekend heeft gehad.

Date of experience: 07/2023

Goed maar wel erg duur.

Goedemiddag heer M,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 83% beoordeling. Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad.
Wij hopen u in de toekomst wederom te kunnen verwelkomen. Graag tot ziens!

Date of experience: 08/2023

Alles was goed behalve sommige bar medewerkers in de preston palace hall die waren echt niet bepaald vriendelijk.

Goedemiddag heer B,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw aanvullende opmerkingen. Deze gaan wij intern bespreken met desbetreffende afdeling.
Prettig om verder te mogen vernemen dat u een goed verblijf heeft gehad.
Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen.

Date of experience: 08/2023

was al van ouds bekend ben 5 jr geleden ook geweest.

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat u heeft genoten!

Wij nemen uw opmerking mee in ons intern overleg.

Wij zien u graag terug als zeer gewaardeerde gast

Kim
Date of experience: 08/2023

Heerlijk gegeten en gedronken. Alleen heel jammer wanneer je een paar uur bij boekt dat je niet veel meer kan doen. We wilde bowlen en poolen maar dit was allemaal vol. Dan moet je uren wachten voordat je dat kan doen.

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat u heeft genoten!

Wij nemen uw opmerking mee in ons intern overleg.

Wij zien u graag terug als zeer gewaardeerde gast

Kim