We komen nog een keer

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat u heeft genoten!

Wat leuk dat u wenst om nog eens terug te komen naar Preston Palace.

Op zich goed
Het reservering systeem vindt ik een beetje lastig omdat alles al ruim van te voren volgeboekt was.
Bowlen bv wel op reserveren.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf!

Het spijt ons te horen dat u enige moeilijkheden heeft ervaren met ons reserveringssysteem. Het enige waar u voor hoeft te reserveren is het diner. U heeft altijd de keuze (mits het vol is) en u kunt al vanaf een week voor aankomst reserveren via de Gastenapp. We raden aan om zo vroeg mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen. We nemen uw feedback zeker ter harte en zullen kijken of we verbeteringen kunnen aanbrengen in het systeem.

We hopen u desondanks weer te mogen verwelkomen bij All-in Family Resort Preston Palace.

Date of experience: 08/2023

Lekker er even 2 dagen tussen uit zonder zelf iets te hoeven doen kwa koken e.d..
En lekker gerelaxed en activiteiten gedaan.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat u heeft genoten!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 07/2023

Leuk ! Er was veel te doen en het eten smaakte goed.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 08/2023

Aanrader, niet goedkoop maar wel een ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling.

goed maar wat duur

Beste meneer/mevrouw,

Dank u voor uw feedback. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over uw ervaring bij ons. We begrijpen dat iedereen een ander budget heeft en proberen onze prijzen zo goed mogelijk af te stemmen op de kwaliteit en service die we bieden. Mocht u aanbiedingen willen bekijken voor een volgend bezoek, dan kunt u altijd onze website raadplegen of contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Date of experience: 07/2023

Iets meer aandacht voor de kleinere details zoals badkemers op de kamers en cosmetisch onderhoud. Verder prima verblijf gehad

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat u heeft genoten!
Wij nemen uw tip mee in ons interne overleg.

Prijs kwaliteit was goed

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over uw verblijf en de kwaliteit.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij All-in Family Resort Preston Palace!

Erg leuk en gezellig!!

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.

Date of experience: 08/2023

Ik zou niet weer komen voor een overnachting, kost veel maar je ziet er weinig voor terug. Was jammer dat het zo over vol was en je dus verder niks kon doen.

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaringen. Het spijt ons te horen dat uw verblijf bij Preston Palace niet naar verwachting was en dat u niet van alle faciliteiten heeft kunnen genieten.

Wat betreft het eten, we hebben inderdaad een reserveringssysteem voor onze verschillende dinermogelijkheden om ervoor te zorgen dat al onze gasten kunnen genieten van een ontspannen en aangename maaltijd. Het spijt ons te horen dat uw gewenste restaurant niet meer voor u beschikbaar was. Een tip voor de volgende keer: u kunt uw diner al vanaf een week voor aankomst reserveren. Wij raden dit absoluut aan als u een voorkeur heeft voor een specifiek restaurant.

We zullen uw tips en tops uiteraard bespreken in ons overleg. Nogmaals dank daarvoor.