Date of experience: 07/2023

Het was aangenaam verblijven bij jullie ruime keuze qua eten en drinken alleen jammer van de bedden, kussens en warmte op de kamers

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling van uw verblijf.
Wij willen u bedanken voor de positieve reactie.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 07/2023

Het is altijd fijn om in Preston Palace te verblijven. Het avond eten was niet zo goed als wij gewend zijn.

Geachte heer V,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 07/2023

Es war sehr schön und wir würden gerne wiederkommen.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre 80%ige Bewertung Ihres Aufenthaltes.
Wir möchten uns bei Ihnen für die positive Resonanz bedanken.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Prima verblijf gehad

Geachte mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 07/2023

Activiteiten met de attracties waren leuk, maar vond het nogmaals teleurstellend met de kamers aan de hand van wat ik ervoor hebt betaald

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u heeft genoten van de faciliteiten tijdens uw verblijf. Het spijt ons echter te horen dat uw ervaring met de kamer niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We streven er altijd naar om een hoogwaardige ervaring te bieden, dus uw feedback is zeer waardevol. Als u specifieke opmerkingen of suggesties heeft over hoe we onze kamers kunnen verbeteren, horen we dat graag via marketing@prestonpalace.nl. Op die manier kunnen we onze toekomstige gasten een nog betere ervaring bieden.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. We hopen dat we u in de toekomst nog eens mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2023

Het verblijf was goed, alleen de handdoeken viel ons erg tegen. Dit ook vermeld bij receptie, maar geen reactie terug ontvangen. Dit viel erg tegen.

Beste heer Van S.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort en wat fijn dat het goed was!

Wat goed dat u direct een melding heeft gemaakt bij de hotelreceptie. Hierbij ook onze excuses voor het ongemak en wij gaan ervan uit dat u nieuwe handdoeken na uw melding. Mocht dat niet het geval zijn, wilt u ons dan alstublieft een uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 07/2023

We hebben het erg fijn gehad. Wel vonden we het mega druk, waar door wij als 2 personen nergens aan toe kwamen zoals bowlen, poulen, midgetgolf. Ik zou als tip geven om minder gasten per dag in het hotel te laten. Ook door de drukte konden we niet kiezen voor een restaurant naar keuze terwijl we al vroeg hadden ingecheckt. Ik vind dat dit ook niet mag kunnen. De keuze bied het hotel en als je dan aankomt en je kan het niet waar maken is niet oké. Dus in het algemeen zou ik zeggen minder gasten in het hotel zodat het leuk blijft voor iedereen.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Preston Palace. We zijn blij te horen dat u over het algemeen een fijne tijd heeft gehad.

We begrijpen uw zorgen over de drukte en het effect hiervan op de beschikbaarheid van onze activiteiten en restaurants. Het is nooit onze bedoeling om gasten teleur te stellen en we waarderen uw feedback hierover.
Wat betreft het diner: dit kunt u reserveren vanaf een week voor aankomst via onze GastenApp. Hierover ontvangt u ook e-mails van ons met uitleg hoe dit te reserveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit te doen bij aankomst, maar dan is er inderdaad de mogelijkheid dat uw favoriete restaurant niet beschikbaar is op uw gewenste tijd.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. We hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen voor een ontspannen en plezierige ervaring.

Manouk
Reviewed: 3 years ago (26/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Rødvinen som ble servert var ikke god - virket som den ikke var ferdig .

Dear Sir/Madam,

Tusen takk for at du har gitt oss en vurdering på 77 % av oppholdet ditt.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen igjen som en høyt verdsatt gjest i fremtiden.

Med vennlig hilsen,

Kim
Reviewed: 3 years ago (25/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Prijs kwaliteit is prima. Overall ervaring is goed.
Wel jammer, dat je vrijwel dezelfde soort muziek op elke plek hebt. We misten daar de variatie. Waarom niet ergens pop, dance, trance, of disco?

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling van uw verblijf.

Kim
Reviewed: 3 years ago (25/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Algemeen niet echt leuk hoop apparaten deden niet of heel veel in storing\out of order bij de kermis en we moest lang wachten bij een attractie omdat 1 persoon 3 apparaten bedienden. Bootje varen waren helemaal geen boten te vinden in het water

Beste meneer J,

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons te horen dat uw ervaring bij de kermis niet naar wens was. We streven er altijd naar om alle attracties in goede staat en operationeel te houden. Ons team Techniek & Onderhoud is op dit moment druk bezig en we hopen de attractie zo snel mogelijk weer te openen. We nemen uw feedback mee en zullen dit bespreken met ons team.