Date of experience: 07/2023

Een hele leuke ervaring rijker, het was voor ons de 1e keer. Wij komen zeker vaker. Er is veel te doen voor kind en ouder

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 87% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Zeer leuk midweekje gehad voor ons 1 jarig jubeleum. Komen zoizo vaker terug

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 83% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 07/2023

Meer ligbedden plaatsen en werkende kluisjes

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 80% beoordeling!
Wij nemen uw opmerking mee in ons intern overleg!

Date of experience: 07/2023

Helaas door mijn zieke dochtertje alleen een uurtje kunnen zwemmen op dag 2…daarna naar huis gegaan.
Ik hoop het nog eens goed over te kunnen doen

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor uw review. Wat is het ontzettend attent en lief dat u dit met ons deelt.
Wij gaan telefonisch contact met u opnemen om te horen hoe het nu met u en uw dochtertje gaat.

Date of experience: 07/2023

Eerder gekomen omdat we eerst lekker wilde zwemmen, was het zwembad dicht ! savonds om 1900 uur ging het pas open, heb je daarvoor eerder aankomt geboek, en dan vrijdags hadden we geen water, omdat de waterleiding lek was …

Beste mevrouw De V.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw ervaring.
Vanwege een onverwachte technische storing was het tijdelijk niet mogelijk gebruik te maken van het zwemparadijs. Wat een pech dat het 'ongeluk' u tweemaal trof tijdens uw verblijf.
Zoals u aangeeft, heeft u ter plaatse een passende uitleg met compensatie aangeboden gekregen, een vergoeding die naar ons inziens ruim het gebodene (over)compenseren.

Wij hopen dan ook dat u van ons aanbod gebruik gaat maken en wij zien u graag snel weer terug in ons resort.

Date of experience: 07/2023

Ik ben een week geweest en heb een hele leuke tijd gehad. Wat me wel verbaasde is dat er heel veel eten wordt verspilt. Veel mensen scheppen borden vol en eten hier dan maar een paar happen van en laten het dan staan. Zelfde gebeurt met drinken. Het is all in, maar dan denk ik, is er niet iets te doen aan deze verspilling. Het personeel staat soms moedeloos naar een overvolle vieze tafel te kijken die opgeruimd moet worden. Wel top dat de glazen die overal en nergens neer worden gezet snel worden opgeruimd. Zelf zou ik het helemaal niet erg vinden om zelf mijn gebruikte glazen/borde e.d. op een centraal pint in te leveren. Dienbladen zou ook geen overbodige luxe zijn, vooral als je voor meerdere tegelijk drinken wil halen. Maak bij de snackcorner een duidelijk onderscheid tussen bestellen en zo kunnen pakken. Dit loopt nu door elkaar en dat geeft verwarring en een grote rij. Midget golfbaan moet nagelopen worden, hier en daar zitten wat schroefjes los.

Date of experience: 07/2023

Im allgemeinen war es ganz okay. Mein Sohn hatte Spaß. Jedoch war er sehr von der Kirmes enttäuscht, alles worauf er sich gefreut hat auch „aus“ und konnte er nicht nutzen.
Das Personal könnte freundlicher sein.
Die Zimmer sind teilweise in die Jahre gekommen, im 2. OG keine Klimaanlage.

Sehr geehrte Frau K.,

Wir finden es gut, dass Ihr Aufenthalt im Allgemeinen völlig in Ordnung war und Ihr Sohn viel Spaß hatte. Ihre komplette Erfahrung werden wir natürlich besprechen.

Wir arbeiten derzeit daran, unser Resort nachhaltiger zu gestalten und bis Ende 2023 werden alle Hotelzimmer klimatisiert sein. Mehr als die Hälfte unseres Angebots ist bereits ausgestattet. Wenn Sie bei Ihrem nächsten Aufenthalt ein klimatisiertes Hotelzimmer wünschen, geben Sie diesen Wunsch bitte bei der Buchung an.

Wir freuen uns darauf, Sie im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 07/2023

Fijne vakantie met kids. Enkel op vrijdagavond enorm druk en veel dronken mensen, niet zo aangenaam met kleine kinderen dan. Heel veel lawaai op de gangen

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort en wat mooi dat u heeft genoten van een fijne vakantie met de kinderen.

Wanneer u, op welk moment dan ook, zich niet prettig voelt in de ambiance; mag u dit bij ons melden. Dit kan direct bij de hotelreceptie, maar ook telefonisch vanaf uw hotelkamer via toestel 9. Onze collega's zijn 24-7 bereikbaar en helpen u waar mogelijk. Zo voelt u zich weer aangenaam en kan u ook volop van uw verblijf genieten.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Reviewed: 3 years ago (17/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Goed. Wil deze zomervakantie nogmaals komen met kids. Twijfel alleen over of er dan misschien ook van die groepen jonge mannen zijn.

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 77% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Kim
Reviewed: 3 years ago (17/07/2023)
Date of experience: 07/2023

goed verblijf en veel plezier

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Michelle