Date of experience: 07/2023

Het is ons erg goed bevallen behalve de punten die we hier boven hebben aangegeven. Duur betaald voor een luxe suite en dan zolang moeten wachten op de roomservice in de ochtend.

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 80% beoordeling!

Donna

Immer wieder einen Besuch wert

Sehr geehrter Herr/Frau N,

vielen Dank für Ihre wunderbare 90%ige Bewertung! Wie schön, dass Ihr Aufenthalt zufriedenstellend war!
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Bis bald!

Date of experience: 07/2023

Wat ik erg jammer vond is dat wij in de ochtend wakker werden van boor en klus geluiden in letterlijk de kamer naast ons…. Dit opgenomen als bewijs en uiteindelijk geen compensatie en helemaal niks. Hier baal ik van en zal ook niet zo snel meer terugkomen daarom.

Beste mevrouw K.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw ervaring.

De tijdelijke werkzaamheden kunnen voorkomen in ons 24-uurs bedrijf - wij blijven ons aanbod vernieuwen en dan is het soms noodzakelijk om deze tijdelijke taken uit te voeren - en zijn niet direct een aanleiding voor een restitutie. Wij vinden het erg jammer dat u hiermee werd geconfronteerd, echter is het niet direct een aanleiding om een compensatie aan te bieden. Een goed gesprek met een uitleg is hier mee op z'n plek. Wanneer u daarvoor openstaat, ontvangen wij graag alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Wij nemen dan op een door u gewenst tijdstip contact met u op.

Wij hopen dat u begrip hebt voor onze keuze en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als onze gewaardeerde gasten.

Alone
Date of experience: 07/2023

Fantastisch en heel blij met cadeau vroegboeking

Geachte heer/mevrouw van der H,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 97% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

We komen voor de 2e keer met personeelsfeest, voor herhaling vatbaar

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Toppie zwembad

Geachte heer/mevrouw s,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Voor herhaling vatbaar

Geachte heer/mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 90% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 07/2023

Best ok.Alleen vind ik het toch aan de prijzige kant.Wij zijn 2 overnachtingen geweest.Dus je betaalt eigenlijk voor 3 dagen en je kan pas inchecken om 15u en uitchecken om 11u.Dus uiteindelijk maar 1 volle dag.Nu snap ik dat deze tijd hard nodig is voor het personeel om de kamers in orde te krijgen,maar het zou wel leuk zijn mocht je (zonder nog eens een meerprijs)vroeger gebruik kunnen maken van de faciliteiten bij je incheckdag en langer bij de uitcheckdag.

Beste heer K.

Wat fijn dat uw all-inclusive verblijf 'best ok' is geweest. Wij vinden het erg leuk dat u onze gewaardeerde gast bent geweest.

U noemt dat u het aan de prijzige kant vindt, dat mag u natuurlijk met ons delen. Wanneer u echter de tarieven van andere aanbieders vergelijkt, zal u ervaren dat een compleet verzorgd all-inclusive arrangement zeker niet aan de prijzige kant is. Het biedt u juist een perfect prijs-kwaliteit verhouding én vergeet u daarbij de rust niet. U hoeft niet aan uw budget te denken, alles is vooraf geregeld. U hoeft alleen maar te genieten. Dat gevoel is niet in geld uit te drukken!

Wanneer u online boekt, staat de inchecktijd (15:00 uur) en de uitchechtijd (11:00 uur) vermeldt en hiermee gaat u bij uw boeking akkoord. Wilt u eerder aankomen of langer blijven, dan leest u via deze link daar meer informatie over: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/deze-extra-s-bezorgen-een-verrassend-verblijf

Date of experience: 07/2023

De periode (12/13/14 juni 2023)dat wij zijn gegaan, was nog enigszins betaalbaar. Maar als we nog later waren gegaan, dan betaal wordt het wel heel erg duur. En op de dag dat je vertrekt is 11:00 vroeg. Niet zo zeer om uit je kamer te moeten, maar dat je fan ook geen gebruik meer kan maken van de faciliteiten. Maak dat 1300 van of zoiets. Verder echt hebben wij het als een zeer leuke ervaring ervaren! Dankje wel

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 80% beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 07/2023

Voor ons was het de eerste keer, maar zeker voor hethaling vatbaar.
Een fijn hotel!

Geachte heer/mevrouw B,