Date of experience: 06/2023

voor herhaling vatbaar erg naar onze zin gehad

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat jullie genoten hebben van het verblijf en dat het voor herhaling vatbaar is!
Wij zien u dan graag weer terug!

Goede vacantie gehad

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat u genoten heeft van een goede vakantie in Preston Palace!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 07/2023

Vond het zelf wel goed alleen miste ik de sfeer die er normaal is en erg jammer dat er weer problemen met de bowling banen was ( in februari ook geweest)

Beste mevrouw W.,

Dank u wel voor uw verblijf. Wij vinden het erg leuk dat u regelmatig in Preston Palace geniet en uw ervaring met ons deelt.
Uw waardevolle feedback nemen wij mee in onze evaluatie en wij zien u graag terug in ons resort.

Tot ziens in Preston Palace!

Leuk en plezierig.
Maar wel luidruchtig, als je in bed ligt

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat u genoten heeft van een plezierig verblijf!
Als het wat luidruchtiger is, mag u dat altijd bij de receptie aangeven, dan kunnen wij dat op dat moment verhelpen.

Date of experience: 07/2023

Het was jammer voor mijn dochter dat ze voor 1 attractie net te klein was en er 2 attracties stuk waren!

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.
Ach wat vervelend dat deze 2 attracties buiten gebruik waren. Hopelijk heeft uw dochter verder wel genoten van het verblijf.

Date of experience: 07/2023

Leuk weekend gehad. Jammer dat er 2 bowling banen kapot waren, hierdoor konden wij niet bowlen. Live muziek is erg gezellig. In silverado heerlijk gegeten en ook lekker kunnen ontbijten en lunchen in het ribbelton. San remo iets minder leuke ervaring aangezien de leidinggevende daar niet weet hoe hij met zijn personeel om moet gaan.

Geachte heer V.,

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn dat u een leuk weekend heeft gehad. Mogen wij u vragen om alstublieft uw opmerking over onze collega in San Remo uitgebreid toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook uw boekingsnummer vermelden? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 06/2023

We hebben ons goed vermaakt alleen jammer dat niet alle barren open waren en dat er niks in de grootste zaal te doen is dit beperkt waar je gezellig naartoe kan gaan ook was tijdens ons verblijf in de bioscoop ook slecht geluid er viel steeds een box uit jammer we hebben dit wel gemeld bij de receptie ook bij de kermis twee attracties die het niet deden we zien dus wel verbeterpunten als we een cijfer mogen geven komen we op een 7

Beste mevrouw Van der W.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat fijn dat u zich goed heeft vermaakt tijdens uw verblijf.
Tijdens uw verblijf kan u op diverse locaties genieten van het all-inclusie entertainment zoals een show, live-muziek, bingo en/of quiz. De locatie hiervan is afhankelijk van het aantal gasten; zo wordt een geschikte ruimte gepland die perfect past voor een optimale sfeer en gezelligheid van dat moment. Dat geldt ook voor het openen van het aantal barretjes in de barstraat.

Heel goed dat u uw melding ter plaatse ook heeft gemaakt bij de hotelreceptie. Dat waarderen wij enorm en wij zetten alles op alles om u ook in de toekomst wederom een heerlijk verblijf te bezorgen.

Business

Als goed geen klachten

Beste heer A.,

Inderdaad! Als het goed is, zijn er geen klachten. Wat fijn dat u dat ook zo heeft ervaren.
Dank u wel voor het delen van uw mooie ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 06/2023

Het is ons prima bevallen en we komen snel weer een keer terug.

Geachte meneer,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u heeft genoten.

Kim
Date of experience: 07/2023

Je bent even in een heel andere wereld!

Geachte heer/mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u heeft genoten.

Kim