Date of experience: 07/2023

Je bent even in een heel andere wereld!

Geachte heer/mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Kim
Date of experience: 06/2023

Het was weer prima. Mogelijk een keer kijken naar de karren in de horeca het zijn harde wieltjes op harde ondergrond dat maakt lawaai. Harde ondergrond met zachte wieltjes en zachte ondergrond met hardewieltjes zou beter zijn heeft dan ook minder lawaai en is dan ook niet hinderlijk

Geachte meneer den E,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u heeft genoten.

Kim
Date of experience: 07/2023

De eerste dag erg leuk. De nacht was tragisch aangezien mijn partner ziek is geworden door het eten. Ik ben de dag erna ziek geworden.

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor het toelichten van uw 80% tevreden beoordeling. Wat is het jammer dat u tijdens uw verblijf ziek bent geworden.
Heel veel sterkte en voordat u te snel conclusies trekt, willen wij samen met u de aard hiervan onderzoeken. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen uw uitgebreide toelichting en uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2023

We hebben het naar ons zin gehad. Alles was keurig verzorgd. Op zaterdag was het wel heel erg druk door de vele daggasten waardoor we niet konden bowlen of midgetgolven. Dat was erg jammer.

Beste mevrouw J.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat fijn dat u het naar de zin heeft gehad in ons resort.
Tijdens uw verblijf kan het voorkomen dat u even moet wachten om gebruik te maken van een populaire faciliteit, zoals de bowlingbanen of midgetgolf. Maar gelukkig is er naast deze faciliteiten nog voldoende aanbod in ons resort en hoeft u zich geen moment te vervelen.

Date of experience: 07/2023

Heg was onze 2e maal in preston palace en we waren met 15 personen op vrijgezellen.
We hadden nu meer problemen met de security tov het jaar daarvoor toen we met 68 personen waren.
Dar was jammer want uiteindelijk is er volgens ons niks gebeurd maar wel door andere mensen die daar niet werden op aangesproken.
Voor de rest was het een aangenaam verblijf.

Beste mevrouw V.,

Dank u wel voor uw tweede verblijf in Preston Palace en voor het toelichten van uw 80% tevreden ervaring. Wat fijn dat u heeft genoten van een aangenaam verblijf.

Om het voor iedereen aangenaam te houden, zijn er huisregels gesteld en zorgen o.a. onze collega's van de beveiliging ervoor dat deze worden nageleefd. U kunt dit ervaren als 'problemen', maar uw medegasten ervaren het als prettig wanneer iedereen rekening met elkaar houdt. Zo genieten we samen van een heerlijke tijd in ons mooie resort.

Hartelijk dank voor uw begrip en heel graag tot ziens in Preston Palace!

\adswedsew\

Geachte heer/mevrouw F,

Hartelijk dank voor uw 70% beoordeling van uw verblijf.

Helemaal goed!

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 06/2023

Fijne vakantie heerlijk genoten.
Voor de 1e keer met balkon en dat was nu heel fijn

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.

Luna
Reviewed: 3 years ago (02/07/2023)
Date of experience: 06/2023

Samen met mijn dochter van 11 het helemaal naar ons zin gehad..

Geachte heer Tuin,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.

Luna
Reviewed: 3 years ago (01/07/2023)
Date of experience: 06/2023

Ik heb erg genoten, verwachting is overtroffen.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.

Donna