Reviewed: 3 years ago (09/06/2023)
Date of experience: 06/2023

We vonden het erg jammer dat er wat met de lampen aan de hand was. Het bleef knipperen. Me dochter is daar heel gevoelig voor. Toen buiten proberen te eten maar alle rokers zaten daar door elkaar waar niks van gezegd word. Toen heb ik met haar boven gegeten op de kamer. Erg jammer. Ook maak ik er een melding van dat mensen door de centrale bar met badjassen lopen en alleen bikine top wat niet klopt. Ook was er een goep jongere met petten en donkere zonnebrillen op getinte types.. klopt ook niet. En mensen die gewoon overal zelf hun mobiel aanzetten en filmpjes luid gaan kijken en muziek luisteren voor een ander kan dit erg vervelend zijn.

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor uw verblijf met uw dochter in ons resort. Wij waarderen het enorm dat u uw 77% tevreden ervaring uitgebreid met ons deelt. Uw feedback nemen wij mee in onze evaluatie met de betreffende afdelingen. Ons advies aan u is om het tijdens uw verblijf direct te melden bij de dienstdoende manager. U noemt zaken die snel ter plaatse kunnen worden opgelost, mits er een melding wordt gemaakt.
Schroomt u niet; wij helpen u graag.

Tot ziens in Preston Palace!

Reviewed: 3 years ago (09/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Het was een prima weekend. Enig hinder van de dronken mensen die op deuren gingen kloppen snachts. Misschien is het een idee om een nachtwaker in de gang neer te zetten. Vooral op de begane grond.

Beste heer/mevrouw Van het H.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat is het mooi dat u heeft genoten van een prima weekend.

Wat betreft uw opmerking over de hinder van derden; er wordt zichtbaar en onzichtbaar gemonitord. Wanneer u overlast ervaart mag u direct op uw hotelkamer nummer 9 bellen vanaf uw vaste toestel. Onze collega's kijken dan direct naar een passende oplossing. Zo kan iedereen genieten van zijn/haar welverdiende nachtrust.

Date of experience: 06/2023

Alles unter einem Dach, kurze Weg, und einfach zu finden. Sauberkeit war ok, allerdings wurde im Buffettrestaurant sehr, sehr langsam abgeräumt.

Liebe Frau B.,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt und wie schön, dass Sie mit der Hygiene und allen Einrichtungen unter einem Dach zufrieden sind. Ihre Bemerkung bezüglich des Abräumens der Tische würden wir gerne intern prüfen. Dürfen wir Sie daher bitten, Ihre Buchungsnummer und Ihre detaillierte Erklärung (Beschreibung, Datum, Uhrzeit) an marketing@prestonpalace.nl zu senden? Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe!

Ich erwarte Ihre Nachricht,

mit freundlichen Grüßen,

Date of experience: 06/2023

Een goede ervaring voor herhaling vatbaar

Hartelijke bedankt voor uw beoordeling van 77%
Wat leuk om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in Preston Palace.

Voor nu een fijne dag gewenst en graag tot ziens!

Romantische en gezellig

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling van 97%
Wat leuk om te lezen dat u het gezellig en romantisch heeft gehad in Preston Palace.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Anne
Reviewed: 3 years ago (07/06/2023)

Heerlijk genoten

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling van 83%
Wij waarderen het erg dat u zo heerlijk genoten heeft in Preston Palace.

Graag tot ziens en een fijne dag gewenst!

Anne
Reviewed: 3 years ago (07/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Het was gezellig en de kids hebben genoten en dan doen wij het ook

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling van 97%
Wat fijn om te vernemen dat u en de kids genoten hebben in Preston Palace!

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2023

Fijne ervaring. Alleen zowel bij welkom als vertrek op terrein in ‘portiersloge’ onvriendelijke ongeïnteresseerde medewerkers (dames)
Voelden ons niet echt welkom en bij vertrek was ook medewerker ongeïnteresseerd om ons een fijne reis te wensen.
Ons inziens niet echt uitnodigend terwijl dit de eerste indruk en laatste ervaring van een verblijf is.

Beste mevrouw G.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat is het mooi dat u terugdenkt aan een fijne ervaring. Uw opmerking over onze collega's in de portiersloge willen wij graag intern onderzoeken. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting (omschrijving, datum tijdstip) te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Spitzenreiter bei mir 👍😊

Sehr geehrter Herr H,

vielen Dank für Ihre wunderbare 100%ige Bewertung.
Wie schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt im Preston Palace genossen haben.

Wir freuen uns darauf, Sie beim nächsten Mal im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Luna

Was een leuke ervaring.

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling van 77%.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten in Preston Palace.

Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Luna