Voor herhaling vatbaar

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad!
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 05/2023

mooi en goed hotel, genoeg te beleven en te doen. allen jammer dat wij een kaart kregen voor een tafel te reserveren voor een rolstoel en dat elke keer dat wij kwamen de tafel bezet was en het kaartje er wel was neer gelegd

Beste heer Van A.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat fijn dat u het als een mooi en goed hotel heeft ervaren.

Ook wij vinden het vervelend - als u daadwerkelijk op de gereserveerde tijd arriveert - wanneer uw gereserveerde tafel niet beschikbaar is. Wanneer dit opnieuw bij een volgend verblijf gebeurt, mag u zich direct wenden tot de dienstdoende manager in het restaurant. Samen met u kijken wij dan naar een passende oplossing.

Heel graag tot ziens n Preston Palace!

Date of experience: 05/2023

Wij komen al jaren bij prestonpalec maar vinden het toch wel dat het achter uit gaat namelijk het diner
Wat wij heel erg missen is de gezelligheid savonds zoals dansen in de centrale hal met een band vooral met duo romantic Truus en Terry
Waar het nu afspeelt in de Black Rock daar is de dansvloer te klein voor om te dansen met elkaar en niet gezellig heel erg jammer

Beste heer S.,

Dank u wel voor uw loyaliteit; wij vinden het fantastisch dat u al jaren geniet in ons resort.
Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u even moet wennen aan een aantal vernieuwingen. Het is heel goed dat u uw persoonlijke ervaring met ons deelt en die willen wij ook graag doornemen met de betreffende afdelingen.

Mogen wij u vragen om alstublieft uw opmerkingen over het aanbod van het diner, het entertainment uitgebreid toe te lichten en met uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 05/2023

we hebben heerlijke dagen gehad vriendelijk personeel

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 05/2023

In één woord 'super ' voor herhaling vatbaar.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.

Prima tot goed

Beste heer Van G.,

Dank u wel voor het delen van uw prima tot goede ervaring!

Mogen wij u vragen om alstublieft uw opmerkingen over de schoonmaak uitgebreid toe te lichten en met uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de hotelreceptie of dienstdoende manager? Na ontvangst gaan wij uw feedback doornemen met de betreffende afdelingen.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 05/2023

Het was weer fantastisch!! Na zoveel keren voelt t bijna als thuis en wil heel graag weer terug

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 05/2023

Uitstekend genoten van de vele faciliteiten binnen en van de uitstekende live muziek. Diner niet goed.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 05/2023

Een geweldig weekend weg met collega's!

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 05/2023

Het was erg goed. Wij hebben ons prima vermaakt.

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.