Reviewed: 3 years ago (07/05/2023)
Date of experience: 04/2023

Alleen het restaurant Ribbleton was goed nergens anders kunnen reserveren omdat het vol zat bij aankomst. Alleen San Remo kunnen boeken maar dit was zeer slecht. We wilde in eerste instantie met zijn tweeen terugkomen maar zien hier nu vanaf

Beste heer K.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Hierbij ook van harte gefeliciteerd met uw 40-jarig huwelijk!

Mogen wij alstublieft van u vernemen of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw ervaring in San Remo? Graag ontvangen wij uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Reviewed: 3 years ago (06/05/2023)
Date of experience: 04/2023

Het was een fijn en aangenaam verblijf. Ontspannen en alles goed geregeld.

Geachte meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Merel
Reviewed: 3 years ago (06/05/2023)

Geweldige ervaring

Geachte meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Date of experience: 05/2023

Erg leuk, relaxed verblijf en heerlijk gegeten. Het ontbrak ons aan niets.

Wel erg jammer dat we drie dagen niet hebben kunnen bowlen. 1 baan (van de 6) is alle dagen stuk geweest. Omdat het niet mogelijk is om een baan te reserveren, moesten we maar afwachten wanneer er een baan beschikbaar was. 1x 10 min gewacht (toen zou de baan vrijkomen) Maar vervolgens waren er halverwege het spel andere mensen gekomen, die uiteraard hun spel weer verder wilde spelen.

Gelukkig veel keuze aan bordspellen die we in de verschillende en smaakvolle zitjes hebben gespeeld.
De midgetgolfbaan is ook erg leuk en kun je je goed vermaken.

Fijne hotelkamers!

Tip voor de bioscoop:
Niet alleen maar films voor 16+ in de avond draaien.
Mijn tiener van 14 mag daar nog niet heen, maar was weer te oud voor de kinderfilms overdag.
Dus tip om 's avonds films te draaien die voor de hele familie kunnen, maar niet te kinderachtig zijn.

Geachte mevrouw Kuitenbrouwer,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten en heerlijk heeft gegeten.
Wij nemen uw puntje mee in het interne overleg.

Date of experience: 04/2023

Leuk familiehotel maar ik denk niet voor iedereen toegankelijk vanwege de prijs best prijzig

Beste heer K.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Onze all-inclusive arrangementen (volledig verzorgd!) kunnen erg verschillen van tarief. Dat is afhankelijk van de vraag en het aanbod, de duur van uw verblijf en/of welke periode u bij ons verblijft. Via deze link ziet u bijvoorbeeld onze aanbiedingen: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/aanbiedingen.

Heel graag tot ziens in Preston Palace. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons leuke familiehotel!

Date of experience: 05/2023

Faciliteiten zijn leuk , maar is erg stoffig en vies. Met allergieën is het niet te doen in zo een stoffige omgeving

Beste mevrouw S.,

Wat fijn dat u onze faciliteiten leuk vindt! Mogen wij u vragen om uw opmerkingen over de hygiene alstublieft specifiek toe te lichten (met uw boekingsnummer) via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook noemen of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een mogelijke oplossing?

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 05/2023

Over het algemeen een leuk verblijf gehad. Kamer was keurig en het eten was over het algemeen goed.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Massenabfertigung, Essen gute Wahl und sehr Auswahl

Sehr geehrter Herr T.

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie sich die Mühe gemacht haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Ihre Erfahrung wird von uns besprochen werden.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 04/2023

goede ervaring netjes en schoon

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 05/2023

Heerlijk en superleuk voor de kids

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.