Date of experience: 05/2023

Je komt niks te kort, er voldoende!
Prima verblijf!

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Toparrangement!

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

Qua eten is het wel achteruit gegaan. was mijn zesde x hier met maximaal 3 overnachtingen per x maar het eten gaat steeds verder achteruit bij Ribbleton restaurant.
Wilde bij aankomst bij Midtown eten maar was al vol, maar ook al voor de volgende dag.
Hoe kan dat? je kan pas reserveren als je in het hotel aankomt. Bij de balie kregen we te horen dat het de gasten schijnt te lukken om al eerder (dus voor de aankomst) Midtown restaurant te reserveren. We waren zwaar teleurgesteld daar ik mijn verjaardag (60jaar) bij jullie kwamen vieren maar dat we dus niet voor Midtown konden reserveren.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw verblijf en mooie beoordeling. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met uw 60e verjaardag, wat leuk dat u dit in Preston Palace heeft gevierd!

De informatie die u geeft over het reserveren van het diner klopt niet helemaal. Het reserveren van uw diner is al mogelijk vanaf een week voor uw aankomstdatum. Deze informatie staat onder andere in de emails die u voor aankomst van ons ontvangt. We snappen dat het jammer is dat het restaurant van uw voorkeur niet meer beschikbaar was, maar om de kwaliteit in onze restaurants te waarborgen is de reservering nodig en is vol echt vol, daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. Wat betreft de kwaliteit van het eten en drinken in Ribbleton zijn we teleurgesteld om te horen dat we hier niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We zullen uw feedback bespreken met ons team.

We hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Manouk
Date of experience: 04/2023

Absoluut voor herhaling vatbaar. We gaan snel weer boeken

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

heerlijk om weer naar toe te gaan

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u het heerlijk lijkt om weer naar ons toe te komen.
Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Manouk
Date of experience: 04/2023

Heel mooi en net hotel voor ieder wat wils.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad en voor ieder wat wils was.

Zeer goed.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 05/2023

Voor ieder wat wils, ruime sortering

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad en voor iedereen wat wils was.

Date of experience: 04/2023

Met vrienden en hun gezinnen 1 nacht met verlening tot 14u verbleven, tijd is omgevlogen.. genoeg te doen voor alle leeftijden (1, 5,8, 11 en 35-40 jaar)
Zeker voor herhaling vatbaar, 1 minpuntje was het 'te' drukke lunchbuffet, zoveel mensen nog nooit gezien in een restaurant.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad en heeft genoten.

Date of experience: 04/2023

Wij vonden het verblijf super en we hebben genoten.
Een advies doe in stopcontacten kinder beveiliging dit is een gevaarlijke situatie ook in het restaurant waar onze kleine van 4 al met het stopcontact bezig was

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad.
Wij nemen uw puntje mee in het interne overleg.