Reviewed: 3 years ago (27/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Het was heel leuk. Een nadeel is de bioscoop. Heel Onduidelijk scherm.
Misschien apparatuur vernieuwen.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 04/2023

We hebben het heel erg leuk gehad.
Vond het alleen jammer dat andere gasten andere normen en waarden hebben.
We werden wakker gehouden door twee jongens die alleen op de kamer verbleven.

Maar daar kan Preston niets aan doen.

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.

Leuk en aangenaam verblijf

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

Heel goed ervaren. Wel voor herhaling vatbaar. Waren met een familie. Man+Vrouw+kind + opa+oma

Geachte heer van Notenboom,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.

fijn ontspannen weekend gehad

Geachte heer van Leeuwen,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

Slecht dit keer komen vaker verschillende boekingen gedaan andere achternamen maar zoals nu komen we niet meer hebben paar keer bij Bali geweest maar werd niet echt geluisterd te druk ook bij personeel klacht gedaan over de bedden en over eten slecht uitleg dat je ergens anders kan eten en dan zeiden ze kijk op site lag uit dat ik hersenletsel had O erg en dat is het geen hulp of uitleg dat ik het begreep meer keer bij Bali geweest kan u treug kijken op camera heeft veel gekost en maandag klacht ingediend en wat je treug krijgt is sorry en meer niet en dan nu vragen hoe was dat heb ik maandag uitgelegd en nu dan dit sturen wordt er wel besproken als klacht komt lijkt er niet op als jullie dit zo willen afhandelen denk ik dat ik de mensen maar ga waarschuwen via fb

Beste mevrouw H.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke beleving. Wat fijn dat u meestal tevreden bent en geniet van uw verblijf in Preston Palace. Des te spijtiger is het dat uw laatste ervaring niet geheel aan uw wens heeft voldaan. In onze correspondentie hebben wij daarover gesproken.

Uit respect voor uw privacy wensen wij hier niet verder inhoudelijk op uw reactie in te gaan. Wel willen wij u als laatste meedelen dat wij hopen, ondanks het feit dat wij u geen vergoeding kunnen bieden, u opnieuw in de toekomst mogen verwelkomen in ons mooie resort.

Gewoon goed

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

Was leuk om een keertje te doen maar denk niet dat we nog eens gaan terug komen..

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw verblijf en uitgebreide beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u een leuk verblijf heeft gehad.
We danken u ook hartelijk voor alle tips en tops vanuit uw persoonlijke ervaringen. Wij zullen deze uiteraard meenemen in onze evaluatie.

Manouk
Date of experience: 04/2023

nog wel leuk maar minder als een paar jaar voor corona

Beste meneer V,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring die deze maal minder aan uw persoonlijke verwachting heeft voldaan dan een paar jaar geleden.

Wij blijven ons aanbod vernieuwen, zo zijn er de afgelopen jaren meerdere restaurants gecreëerd waardoor à la carte dineren ook tot de all-inclusive mogelijkheden behoort. Daarnaast zijn we volop bezig met vele andere vernieuwingen. Wij kunnen ons uiteraard voorstellen dat het voor u als 'vaste gast' even wennen is, maar wij wijzen u graag de weg. Vraagt u ons gerust!

Natuurlijk is dit uw persoonlijke beleving en zullen wij deze intern oppakken en kijken waar wij dit nóg beter kunnen doen.

Manouk
Date of experience: 04/2023

Ik ( wij) kom( en) hier al sinds 2009, dan met familie, dan met vrienden en iedereen is zeer tevreden.
Vriendelijk personeel ,niets te klagen. Allemaal toppers.

Geachte heer van de V,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.