Reviewed: 3 years ago (24/04/2023)

Geweldig zwembad

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 73% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn dat u het zo naar uw zin heeft gehad bij ons.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Kim
Reviewed: 3 years ago (24/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Schön das das Schwimmbad jetzt eine Rutsche hat. Das hat gefehlt. Wir sind das zweite Mal hierher gekommen. Und es war wieder sehr gut. Das Personal ist sehr freundlich. Die Zimmer sauber und ein schönes Bad. Leider hatten wir dieses Mal etwas Pech mit den Besuchern über uns die sehr laut waren.

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre schöne 77%ige Bewertung Ihres Aufenthaltes.
Wie schön, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns so genossen haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Kim
Reviewed: 3 years ago (23/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Eigentlich ein schönes Hotel ,leider waren in unserem Bad noch Haare der Vorgänger.
Eine Restaurant Auswahl ist für Familien mit mehr als 2 Kindern nicht möglich..bei Anreise war alles ausgebucht und so blieb nur jeden Tag das gleiche Buffet zu essen.. Auf der Kirmis fehlt Personal so das man sehr lange wartet oder div Karussell einfach auch nicht fahren.
Das Schwimmbad ist wirklich schön

Sehr geehrte Frau D,

Vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung. Es ist schade, dass Ihr Aufenthalt nicht vollständig Ihren Erwartungen entsprochen hat.

Ab einer Woche vor Anreise können Sie über die Gäste-App Ihr Abendessen reservieren. Aufgrund der Kapazität und Qualitätskontrolle in unseren Restaurants kann es vorkommen, dass an einem bestimmten Datum oder zu einer bestimmten Uhrzeit keine Reservierungen mehr möglich sind.

Darüber hinaus möchten wir Sie höflich bitten, Ihre Erfahrung mit Ihrem Hotelzimmer und Ihrer Buchungsnummer ausführlich unter marketing@prestonpalace.nl zu erläutern. Bitte teilen Sie uns auch mit, ob Sie vor Ort eine Beschwerde eingereicht haben. Vielen Dank im Voraus für Ihre Bemühungen.

Manouk

Geen opmerkingen

Geachte mevrouw de H,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

Was de derde keer dat ik er geweest was.
Er was veel verandert.
Jammer dat ik restaurant midtown niet heb kunnen ervaren was al volgeboekt, terwijl we er langs wandelde het altijd leeg was.
De avondsnacks vond ik deze keer heel beperkt terwijl de andere 2 keer er was veel meer was.
Ook was jammer de avond dat de magische show was de goochelaar ziek was en dit pas 5 min op voorhand meegedeeld was en dat ze niks anders voorzien hadde voor iets anders te doen.
Mijn bezoeken aan preston zijn nu ook gedaan en zal niet meer komen

Beste mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw verblijf en uw uitgebreide beoordeling.

Het is jammer om te horen dat u niet van Midtown heeft kunnen genieten. Vanaf een week voor aankomst kunt u via de GastenApp uw diner reserveren. Vanwege de capaciteit en kwaliteitswaarborging in onze restaurants, kan het voorkomen dat deze is volgeboekt op een datum of bepaald tijdstip.

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijk tussendoortje. Bij de Snackcounter haalt u vanaf 14:00 uur dagelijks een heerlijk broodmandje, tapas of een lekkere borrelplank. Bij het lunchbuffet zijn diverse snacks aanwezig en vanaf 22:00 uur is Midtown Takeaway geopend waar u ook diverse snacks kan afhalen.

De plotselinge annulering van de Magic Show was inderdaad vanwege ziekte. Hierop hebben wij helaas geen invloed en uiteraard begrijpen wij uw teleurstelling. Echter betreft het hier een overmachtssituatie.

Wanneer u een vraag heeft, meldt u het gerust ter plaatse. Wij helpen u graag zodat u volop van uw verblijf kan genieten. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Manouk

I had a good time

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.

80+ years
Date of experience: 04/2023

Wij hebben voor de vijfde keer met vrienden gebruik gemaakt van jullie organisatie. En elke keer zijn we heel tevreden.

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

zeer tevreden. Ben ook al voor de 6e keer geweest. Eind van het jaar waarschijnlijk weer. Heerlijk helemaal verwend te worden,

Geachte mevrouw O,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

Gezellig en veel te doen. Wel was het gehuil van kleine kinderen in restaurants soms wat minder.

Geachte mevrouw van H,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.

Luna
Date of experience: 04/2023

Het waren fijne dagen met genoeg te doen!

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.

Luna