Date of experience: 04/2023

Een hele leuke all in voor het hele gezien. Voor ieder wat wils. Gezellig, proper, vriendelijk. Een ideale vakantie

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn dat u het naar uw zin bij ons heeft gehad.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Super ! Herhaling vatbaar

Dank u wel voor het delen van uw super ervaring, mevrouw D.!
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Prima en goed

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.

Heerlijke tijd gehad!

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.

vernieuwen bowlingbaan

Beste heer S.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor uw tips!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 04/2023

Leuk voor 1 dag, overnachting is overbodig daar je pas van 15u de kamer in kan en om 11u het resort dus al moet verlaten. Wij gaan veel op vakantie en ook bij lost items moesten we het retour etiket betalen. Qua gastvrijheid ben ik hier dus niet over te spreken. Na bijna 3 u rijsen was dir voor ons iets te veel van het goede.

Aanbod vers fruit en enorm vriendelijk personeel was wel een pluspunt, maar onze laatste dag bij het wegrijden heeft ons hele verblijf verpest.

Ons ga je hier helaas niet meer terug zien.

Beset heer M.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat het leuk voor een dag was!

Onze service reikt ver, echter is het zorgdragen van/voor uw eigendommen niet onze verantwoordelijkheid. Het is dan ook niet redelijk dat u dit afrekent op onze geboden service en de gastvrijheid vervolgens als niet optimaal ervaart. Wij vragen u vriendelijk uw mening te herzien en u vooraf goed in te lezen voordat u op vakantie gaat. Heeft u daarover vragen? Dan helpen u wij daar uiteraard graag bij.

Tot ziens in Preston Palace!

Business
Date of experience: 04/2023

goed geregeld je weet wat je kwijt bent

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

gezellig, goede prijs omdat alles erbij inzit en genoeg te beleven en vriendelijk personeel.

Geachte heer E,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 04/2023

Genoten, maar op maandag gingen wij midgetgolfen halverwege gestopt het was daar zo bloedheet, misschien voor die bejaarden mensen fijn maar niet voor ons

Beste mevrouw O.,

Dank u wel voor het toelichten van uw ervaring. Het is fijn dat u heeft genoten.

Date of experience: 04/2023

We hebben ons goed vermaakt, prijs kwaliteit goed maar er is zeker ruimte voor verbetering. Veel zaken buiten werking of niet beschikbaar, tevens 2 avonden werkzaamheden aan een aantal faciliteiten en een afgelaste magic show, hier waren we vooraf niet van op de hoogte gesteld, dan waren we namelijk op een ander tijdstip gegaan.
Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Beste heer De K.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw ervaring. Wat fijn dat u zich goed heeft vermaakt.

Wij blijven ons aanbod vernieuwen, zodat wij uw verwachtingen bij elk bezoek opnieuw mogen overtreffen. In een 24-uurs bedrijf als Preston Palace zetten wij alles op alles om deze werkzaamheden zoveel mogelijk buiten uw zicht te verrichten. Echter is het soms noodzakelijk, zoals bij de poolruimte, een afdeling gedeeltelijk af te sluiten. Hiervoor vragen wij uw begrip. Het resultaat gaat prachtig worden, wij hopen dat u het bij uw volgende bezoek gaat bewonderen.

De plotselinge annulering van de Goochelshow was vanwege ziekte. Hierop hebben wij helaas geen invloed en uiteraard begrijpen wij uw teleurstelling. Echter betreft het hier een overmachtssituatie en wij kunnen u melden dat het inmiddels weer beter gaat.