Date of experience: 04/2023

Dit was ons eerste verblijf bij Preston Palace, maar zeker niet het laatste.
Tot ziens!

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u positief terug kijkt op uw verblijf bij ons.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Merel

Prima!! Goed weekend gehad

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.

Merel

Ik doe het niet meer

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw ervaring.

Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wij zijn benieuwd waarom u het niet meer wilt doen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 04/2023

Het was opzicht een leuke ervaring!
Wij zijn er geweest ivm het 10 jarige verjaardag van onze zoon.
De versiering was wat matig. Alleen onze bed was versierd en niet het stapelbed. Geen cadeautje voor jarige kind. Voor €15 aan een versier pakket, had ik veel meer eruit kunnen halen.
We geen schoonmaak op onze kamer gehad.
Is niet erg maar heb wel veel betaald, dus was wel fijn geweest als onze kamer was schoongemaakt.
Avondeten was oké, misschien wat meer keus. Ontbijt was goed.
Misschien hadden wij een andere restaurant moeten kiezen.
Zwembad was goed, kinderen hebben echt genoten!
Bubbelbaden/ jacuzzi’s konden naar mijn mening wat warmer en wat sneller bubbels geven. Moest nu wel langer dan 15 min wachten.
Kermis heeft niet heel veel voor hele kleine kinderen.
Preston is wel duur! Maar misschien is dat ook een keuze… wij zijn met kinderen gebonden aan de vakanties en studiedagen.
Over het algemeen hebben wij genoten.

Beste mevrouw S.,

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van uw zoon. Dank u wel voor het toelichten van uw leuke ervaring.

Het is jammer dat u niet content met de versierservice, mede omdat de inhoud zeer duidelijk omschreven staat op onze site: "Met één druk op de knop hangen wij de slingers voor je op. Maak het nog specialer met de versier service van Preston Palace. Verras jouw gezelschap met een versierde kamer bestaande uit: een slinger, ballonnen, serpentines en felicitatie kaart met naam."

Uw tips en tops nemen wij mee in onze evaluatie en het is fijn dat u over het algemeen heeft genoten van uw verblijf. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 04/2023

Het is gewoon een heerlijke plek om met je kinderen leuke dingen te doen.

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u samen met u kinderen genoten heeft.

Date of experience: 04/2023

Zeer zeer positieve ervaring met preston palace! We kijken er al naar uit om binnen enkele jaartjes nog eens terug te komen met onze beide kindjes (nu was de jongste nog iets te jong).

Geachte mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u positief terug kijkt op uw verblijf bij ons.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast tesamen met u dan oudere kinderen!

Sehr zufrieden

Sehr geehrte Frau A.,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 93%.
Wie schön zu lesen, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt bei uns sehr zufrieden sind.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 04/2023

Nette kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel. Sommige gasten mogen wat meer attent gemaakt worden op hun (gebrek aan) beleefdheid en hygiëne.

Geachte mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.
Hopelijk heeft u niet teveel hinder ervaren van andere gasten.

Date of experience: 04/2023

Het was weer lekker om er uit te zijn.
Alleen jammer dat voor de prijs die je tegenwoordig betaald doordeweeks niet alle restaurants beschikbaar zijn.
Zeker omdat de week dat wij er waren zowel België als Duitsland de kinderen vakantie hadden dus het was heel erg druk,
Het verschil tussen weekend en doordeweeks maakt het voor ons dat het de laatste keer is geweest. Het is niet meer wat het was voor Corona.

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor het toelichten van 83% ervaring. Wat fijn dat u het lekker vindt om er uit te zijn.

In ons all-inclusive aanbod wordt de extra toevoeging van à la carte restaurants zeer gewaardeerd. Wij bieden nu de à la carte én buffet mogelijkheid voor het diner, hiervoor reserveert u vooraf via de Gastenapp. Het is jammer dat u de upgrade niet volledig kan waarderen, maar uiteraard respecteren wij uw mening.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 04/2023

Hebben ons reuze geamuseerd.genoeg te doen.
Jammer dat er op de kermis vanalles kapot was.kamelen race de race motors...

Beste heer B.,

Wat fijn dat u zich reuze heeft geamuseerd! Dank u wel voor uw complimenten en voor uw tip voor Boardwalk indoor kermis.