Guter urlaub

Sehr geehrte Frau K.,

Vielen Dank für Ihre Bewertung von 70%.
Wie schön, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns als gut empfunden haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 04/2023

Zeker een aanrader als uitstapje voor het gezin.

Geachte heer M.,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat uw met uw gezin genoten heeft.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Fantastisch!

Geachte mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u het fantastisch heeft gehad bij ons.

Date of experience: 04/2023

De prijs is te hoog maar alles is niet zo oke ( personeel zijn niet zo vriendelijk, eten niet zo lekke, kamer niet zo proper)

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw ervaring.

Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uitgebreide toelichting over uw tarief, onze gewaardeerde collega's, uw hotelkamer en het eten te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de hotelreceptie of dienstdoende manager? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 04/2023

Waarom geen handoeken bij het zwemmen...? We moesten een vrij kleine handdoek uit de kamer meenemen. Zwembad voor de rest zeer netjes en schoon..!

Beste heer H.,

Dank u wel uw verblijf en voor het toelichten van uw mooie ervaring!

De handdoeken op uw hotelkamer zijn bedoeld voor het gebruik op uw hotelkamer. Wij adviseren om een extra (bad)handdoek vanuit mee te nemen of u mag deze ook bij de badmeesterspost lenen in het zwemparadijs. Voor hotelgasten is deze optie gratis. Tevens zijn er té leuke handdoeken van Preston & Alice te koop in de Shop. Mogelijkheden volop voor u!

Met vriendelijke groet ,

Date of experience: 04/2023

Tevreden, we komen zeker weer terug.

Geachte mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent en nog een keer terug wilt komen.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 04/2023

Hot hotel is super voor jong en oud, met heel vriendelijk personeel ook al hebben ze minder leuke ervaringen met de hotel gasten doe zo verder. Jullie zijn ook heel kind vriendelijk 👍👍👍

Geachte mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw geweldige 100% beoordeling van uw verblijf. En hartelijk dank voor uw mooie woorden.

Date of experience: 04/2023

Leuk hotel, jammer dat de restaurants al niet meer beschikbaar waren tijdens de inchecktijd.

Beste heer Van L.,

Dank u wel voor uw 90% tevreden review. Het is mooi dat u Preston Palace als een leuk hotel heeft ervaren,.
Vanwege de toevoeging van à la carte restaurants aan ons all-inclusive aanbod (voorheen was dit alleen het buffet), is het noodzakelijk dat u vooraf uw keuze voor het diner aangeeft. Kiest u buffet of à la carte? U kan dat via de Gastenapp, welke u een week voor aankomst al kan downloaden, reserveren. Vanwege de capaciteit en kwaliteitswaarborging in onze restaurants, kan het voorkomen dat deze is volgeboekt op een datum of bepaald tijdstip. Echter zijn er altijd mogelijkheden, eerder of later op de avond, om te dineren.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 04/2023

Opzich fijn weekend, alleen niet meer voor ons denk ik. Teveel ergernissen aan andere gasten. Onbeschoft. Geen fatsoen met drankgebruik.

Accommodatie verder prima je komt er niets te kort.

Beste mevrouw W.,

Dank u wel voor uw verblijf een voor het toelichten van uw fijne weekend.

Door het opstellen van huisregels en het toezien op de naleving hiervan, zorgen wij dat de sfeer voor elke gast prettig is in ons resort. Online boekingen kunnen zelfs niet gemaakt worden indien niet akkoord wordt gegaan met de huisregels. Het stellen en vervolgens toepassen van deze huisregels zorgt mede voor een prettig verblijf van onze gewaardeerde gasten die wij dagelijks mogen ontvangen voor een aangenaam arrangement in Preston Palace. (https://www.prestonpalace.nl/over-ons/veelgestelde-vragen/hanteert-preston-palace-huisregels)

Wanneer u dat ervaart dat huisregels worden overtreden, mag u direct een melding maken bij de hotelreceptie. Dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden zodat u ook onbezorgd kan genieten van uw all-inclusive verblijf.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijke groet

Date of experience: 04/2023

Perfekt! Wir buchen regelmäßig!

Sehr geehrte Frau N.,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 93%.
Es ist sehr schön zu lesen, dass Sie regelmassig bei uns zu Gast sind.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.