By Kirsten
Date of experience: 06/2026

Leuk en gezellig zwembad was dag 1 warm erna werdt die wat kouder dat was minder

beste gast,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u het zwembad leuk en gezellig vond. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat u heeft ervaren dat het water na de eerste dag wat kouder aanvoelde. Wij begrijpen dat dit invloed kan hebben op het zwemcomfort.

Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een prettig verblijf.

Date of experience: 06/2026

Wij hebben genoten van ons weekend.
Het is alleen niet handig om bij een Royalkamer een kleine wastafel te hebben.
We hebben ons ermee gered, was bovendien slechts voor één nacht.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw weekend bij Preston Palace.

Dank ook voor het delen van uw opmerking over de wastafel in de Royal Kamer. Voor een volgend verblijf kunnen wij u onze Suites aanraden. Deze zijn voorzien van twee wastafels, dat zou perfect bij uw persoonlijke voorkeur passen.

Heeft u specifieke data en wensen voor een toekomstig verblijf? Dan mag u altijd gerust contact met ons opnemen via telefoon of e-mail (reserveringen@prestonpalace.nl of 0546-542121) Onze collega's denken graag persoonlijk met u mee over uw wensen en de mogelijkheden binnen ons resort, zodat wij samen kunnen kijken welke kamer of faciliteiten het beste bij u passen.

By Axel Weisweiler
Date of experience: 06/2026

Prinzipiell waren wir sehr zufrieden und finden, dass das Preston Palace eine schöne Anlage ist. Allerdings lässt die Sauberkeit, insbesondere das Wegräumen von Tellern/Gläsern sehr zu wünschen übrig. Es gibt sehr viel Personal, welches aber nicht effizient arbeitet.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie insgesamt sehr zufrieden waren und unser Resort als wunderschön empfunden haben. Ebenso danken wir Ihnen für Ihre hervorragenden Bewertungen, unter anderem für das Zimmer, das subtropische Badeparadies und das Preis-Leistungs-Verhältnis.

Vielen Dank auch für Ihr Feedback und Ihre Anregungen. Wir werden Ihre Hinweise in unsere Auswertungen einbeziehen, damit wir unseren Service und unsere Einrichtungen, wo immer möglich, weiter verbessern können.

Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Beau
By Jan Groos
Date of experience: 06/2026

Genoten , lekker gegeten voor elk wat wils.

Beste meneer G,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet,

Sofie
Date of experience: 06/2026

Goed bar personeel mag vriendelijker

Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback.

Fijn om te lezen dat u in het algemeen tevreden bent geweest over uw verblijf. Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te horen dat u de vriendelijkheid van het barpersoneel niet volledig naar wens heeft ervaren. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom nemen wij uw opmerking serieus.

Wij waarderen het dat u dit met ons deelt en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

By Mike
Date of experience: 06/2026

Super Konzept. Alles sehr sauber, durchdacht, modern, auf dem neuesten Stand, etc.
Ich könnte diese Liste noch weiterführen.
Wir waren super zufrieden.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en mooie woorden.

Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over ons concept en dat u alles als netjes, goed doordacht, modern en up-to-date heeft ervaren. Het doet ons veel plezier om te horen dat u supertevreden bent over uw verblijf.

Wij waarderen uw complimenten enorm en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

By H.Kooijman
Date of experience: 06/2026

Geen klachten,we komen zekrr terug.Mrdewerkers super aardig attent.

Beste meneer K,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% review.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet,

Sofie
Date of experience: 06/2026

In het algemeen goed bevallen.
Verbeterpuntjes, zowel in de koffiebar als bij het ontbijt werd het eten niet erg snel aangevuld. Diverse koffieautomaten welke niet werkte.
De airco op de kamer maakte om de paar minuten herrie (gemeld bij de receptie)

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen.

Fijn om te lezen dat uw verblijf in het algemeen goed is bevallen. Tegelijkertijd waarderen wij het dat u ook de verbeterpunten met ons deelt.

Wij vinden het jammer om te horen dat het aanvullen van de producten bij de koffiebar en tijdens het ontbijt niet altijd even snel verliep en dat u hinder heeft ondervonden van koffieautomaten die niet naar behoren werkten. Daarnaast begrijpen wij dat de geluiden van de airco op uw kamer vervelend zijn geweest. Goed dat u dit bij onze receptie heeft gemeld.

Uw feedback nemen wij mee, zodat wij onze dienstverlening en faciliteiten waar mogelijk kunnen blijven verbeteren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een prettig verblijf.

By Andreas Peters
Date of experience: 06/2026

Wir waren sehr zu Frieden. Tolles Frühstück, gutes Essen und alle sehr freundlich. Wir waren begeistert über die vielen Möglichkeiten im Hotel. Tolles Schwimmbad für die Kids. Einzige Kritik: es war nachts lange sehr laut in den Zimmern aber vielleicht hatten wir auch Pech das wir eine Gruppe von Jugendlichen über uns hatten

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihre schöne und ausführliche Bewertung.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Ihnen Ihr Aufenthalt so gut gefallen hat. Es ist schön zu hören, dass Ihnen das Frühstück, das Essen und die Freundlichkeit unserer Mitarbeiter gefallen haben. Wir freuen uns auch, dass Sie von den vielen Möglichkeiten in unserem Hotel begeistert waren und dass die Kinder den Pool genossen haben.

Gleichzeitig bedauern wir, dass Sie nachts unter Lärmbelästigung gelitten haben. Wir verstehen, dass dies Ihren Schlaf und damit Ihr Aufenthaltserlebnis beeinträchtigen kann.

Nochmals vielen Dank für Ihr Feedback. Wir hoffen, Sie und Ihre Familie in Zukunft wieder zu einem angenehmen Aufenthalt begrüßen zu dürfen.

Lisa
Reviewed: 2 weeks ago (07/06/2026)

Zeer verzorgt en netjes

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Jess