Top verblijf gehad!

Geachte mevrouw S,

Hartelijke dank voor uw 87% review! Super dat jullie een fijn verblijf hebben gehad.
Graag tot een volgende keer.

Vriendelijke groetjes.

Date of experience: 03/2023

Alles bijeen, hoef het gebouw niet uit. Voor iedereen is er wel wat. Was wel erg druk deze keer, dat zijn we niet gewend maar alles verliep vlotjes. Alleen de bioscoop was een tegenvaller, je moest in het donker een plaatsje zoeken wat gevaarlijk is voor oudere mensen met die trapjes. Bij de bar was niemand te zien dus moesten we het drinken in een andere bar gaan halen en ook na de film niemand te zien en geen licht aan

Geachte heer K,

Vriendelijk bedankt voor uw mooie waardering. De kleine puntjes van kritiek nemen wij mee in onze vergadering.
Wel fijn dat u toch enorm genoten heeft.
Wij zien u graag terug als gewaardeerde gast.

Vriendelijke groetjes,

Date of experience: 03/2023

Zeer blij verrast met alle mogelijkheden en voorzieningen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geachte mevrouw C,

Hartelijke dank voor uw enthousiaste beoordeling, wat fijn dat u zo genoten heeft!
Misschien tot ziens in Preston Palace.

Vriendelijke groetjes,

Date of experience: 03/2023

Veel dronken mensen, we werden 2x midden in de nacht ruw gewekt door dronken halfnaakte mensen op de gang, die op deuren aan het bonken waren. Loopt er op elke etage beveiliging? Dit is echt nodig! Onze kamer was verouderd en vies. Op de zwarte gordijnen zaten zelfs witte vlekken🤢 En door de drukte en beperkte tijd (15:00 inchecken, 11:00 uitchecken) hebben we geen activiteiten zoals bowlen, poolen oid kunnen doen, omdat alles de hele tijd bezet was. Het enige wat echt positief was, was restaurant Silverado Bistro.

Beste mevrouw S,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Alle afdelingen in ons resort worden gemonitord door de security. Wanneer u geluidsoverlast ervaart, mag u direct vanaf uw vaste toestel op uw hotelkamer nummer 9 bellen (hotelreceptie). Onze collega's kijken dan samen met u naar een passende oplossing.

Graag willen wij uw opmerking over uw hotelkamer met de betreffende afdeling doornemen. Wilt u alstublieft uw boekingsnummer en uw opmerking uitgebreid toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u een melding heeft gemaakt bij de hotelreceptie voor een oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 03/2023

We komen zeker snel weer naar ons " tweede thuis "

Geachte heer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 03/2023

Heel erg leuk heerlijk eten genoeg te doen fijn dat er ook aan rokers wordt gedacht

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 03/2023

Top avond gehad, leuke mensen. Voor herhaling vatbaar!

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 03/2023

Prima verblijf beetje grootschalig en bij binnenkomst (zo-middag) erg druk en daardoor beetje onoverzichtelijk en wat lang wachten.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 03/2023

Zie e-mail 20 maart jl. Vriendelijke ontvangst, en overig personeel oké. Leuke attentie I.v.m. 50 jarig huwelijk! Met name het diner viel erg tegen. Kwaliteit onder de maat op diverse producten met name vis en voorgerechten. Personeelsgebrek en daardoor beperkte begeleiding en aandacht.

Beste heer H.,

Dank u wel voor uw review. Middels onze e-mailcorrespondentie zullen wij terugkomen op uw ervaring.

Ervan uitgaande u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben,

verblijven wij,

Date of experience: 03/2023

Super leuk een echte aanrader

Geachte heer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.