Date of experience: 03/2023

eten was rommelig tafels werden slecht afgeruimd er was wel weinig entertainment was hetzelfde als vorig jaar In de black rock was s'avonds niets te doen Verder was alles goed

Beste heer B.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring.

Uw tip voor het afruimen van de tafels in San Remo en Ribbleton en het aanbod van het entertainment (dagelijks is er een wisselend programma: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/entertainment/entertainment-programma) nemen wij mee in onze evaluatie. Het is fijn dat verder alles goed was en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 03/2023

Voor het prijs wat je betaald is het eten smaakloos

Beste mevrouw A.,

Dank u wel voor het uw verblijf en voor het delen van uw ervaring. Uw wens om het halal aanbod in de restaurants en take-aways uit te breiden nemen wij mee in onze evaluatie.

Hartelijk dank voor het meedenken en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 03/2023

We hebben een hele leuke tijd gehad, waarbij alles snel kon worden geregeld. Zeker een aanrader!

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn dat u heeft genoten en dat u een leuke tijd heeft gehad.
Wij willen u bedanken voor uw positieve reactie.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2023

Zeer goed eten en drinken

Geachte heer/mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wij willen u bedanken voor uw positieve reactie!
Erg leuk om te lezen.

Date of experience: 03/2023

Was op zich goed geregeld
Maar vonden het erg jammer dat niet alle barretjes open waren

Beste heer P.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling!
Wat fijn dat het goed geregeld was tijdens uw verblijf in ons resort.

Aan de hand van het aantal gasten openen wij een aantal barretjes. Deze verhouding zorgt voor een optimale sfeer in elke horecagelegenheid. Via deze link kunt u alle barretjes bekijken: https://www.prestonpalace.nl/eten-en-drinken.

Date of experience: 03/2023

Geweldig met kinderen! Zeker voor herhaling vatbaar!

Beste mevrouw G.

Dank u wel voor het delen van uw geweldige ervaring.

Date of experience: 03/2023

Erg leuk om met familie te bezoeken! Hou wel rekening met wat drukte van zaterdag op zondag met bijhorend geluid hiervan.

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u en uw familie het erg leuk heeft gehad.

Date of experience: 03/2023

Super hotel, veel en leuke faciliteiten. Nadeel alleen dat de temperatuur in het hotel raar geregeld is. Vaak was het veelte warm in een ruimte. De kamer was ook een nadeel. Als we terug komen dan nog maar voor 1 nachtje en niet meerdere.

Beste mevrouw M,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring in ons resort. Wat fijn dat het fantastisch was voor één dag.

Mogen wij u vragen of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw hotelkamer voor een directe oplossing? Onze hotelreceptie is namelijk 24-7 bereikbaar en staat voor u klaar om u te helpen bij vragen omtrent uw verblijf. Wilt u alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting over de hotelkamer sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Graag willen wij alsnog de hygiene en het matras onderzoeken op de betreffende hotelkamer. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 03/2023

voor 1 nacht zeker aan te raden. Ik zou wel graag de bowling ook willen reserveren want er waren 2 banen dicht en wij zijn 5x terug geweest om te kijken of er plek was en dat was er steeds niet om met onze groep 2 banen te gebruiken

Date of experience: 03/2023

We hebben genoten alleen het water in het zwembad was deze keer erg koud

Beste mevrouw Van D.,

Dank u wel voor het delen van uw 80% tevreden ervaring! Wat fijn dat u heeft genoten van uw verblijf in ons resort.
De watertemperatuur in Riviera is rond de tropische 30 graden Celcius. Uw beleving dat het volgens u erg koud was gaan wij bespreken met de betreffende afdeling.