Date of experience: 03/2023

Prettig verblijf, bij het ontbijt en diner in Ribbleton was het een beetje aan de drukke kant.

Geachte mevrouw B,

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2023

Heel fijn gehad. Aanrader!

Goedemiddag,
Bedankt dat u Preston Palace kunt aanraden aan andere gasten.
Hopelijk zien wij u ook nog eens.
Hartelijke groet, Femke
Date of experience: 03/2023

Fantastisch verblijf en één avond is eigenlijk veel te weinig

Geachte heer van P,

Date of experience: 03/2023

We waren hier voor een weekend ter ere van het 50- jarig huwelijk van mijn ouders. Super leuk om hier als familie uitje naartoe te gaan. We hebben onze kinderen "nauwelijks" gezien. Ze hebben zich heel erg goed geamuseerd. Iedereen kan hier zoveel eten en drinken waar men zin in heeft en daarnaast is er voor alle leeftijden van alles te doen. Mijn ouders en ook wij vonden het een heel erg geslaagd weekend!

Goedemiddag heer Peeters,
Wat een fijne beoordeling en nog van harte met het 50 jarig huwelijk van uw ouders.
Hopelijk zien wij u nog eens want kinderen blij .....ouders blij ......
Hartelijke groet, Femke
Date of experience: 03/2023

Ideale ontspanning. Er is genoeg te doen!

Geachte heer M,

Een goede aanrader

Date of experience: 03/2023

Goed verzorgde dagen voor en voor iedereen aan te bevelen

Geachte heer K,

Luna
Reviewed: 3 years ago (16/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Alles in allem war der Aufenthalt angenehm, da man selten ein Hotel hat, wo alles unter einem Dach ist. Das Personal ist sehr freundlich und nett. Beschäftigungs- und Unterhaltunsgmöglichkeiten sehr gut. Auswahl von Essen und Getränke gut, da findet jeder was für sich.

Sehr geehrter Herr T.,

Wie schön, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt genossen haben, da in unserem Resort alles unter einem Dach ist.
Ihr Kompliment für unsere Mitarbeiter wissen wir sehr zu schätzen. Ebenso wie Ihre Lobesworte auf die Unterhaltung, die gute Auswahl an Speisen und Getränken, dass für jeden etwas dabei ist.

Wir bitten Sie, Ihre ausführliche Erklärung über das Frühstück in Ribbleton, Ihr Badezimmer und damit auch Ihre Buchungsnummer an marketing@prestonpalace.nl zu senden.
Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe!

Wir warten auf Ihre Nachricht,

mit freundlichen Grüßen,

Reviewed: 3 years ago (15/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Mooi hotel met veel faciliteiten. Wel erg massaal in het weekend, alsof je in een winkelstraat/braderie loopt. Verbetersuggesties: Tafelvoetbalspellen, tafeltennistafels (er waren veel te veel pooltafels), air hockey en een voetbalkooi voor kinderen. Ook vond ik het jammer dat er binnen het all-inclusive concept nog zoveel dingen tóch geld kosten, vooral op de kermis en ook de aparte gamehal, waarin letterlijk niks gratis was. De kermis was pas bovendien vanaf 14:00 uur open, dat is jammer als je juist extra tijd hebt bijgeboekt en er dan om 14:00 uur uitcheckt. Ik snap best dat niet alle attracties al vroeg open hoeven, maar de rest van de apparaten kunnen wel open, toch? In het zwembad werden we onvriendelijk de sauna uitgestuurd omdat we geen handdoekje hadden. Dat bleek achteraf inderdaad op een onopvallend bordje met kleine letters bij de deur te staan. Niet iedereen gaat met een handdoek het zwembad in, die liggen bij de kluisjes, dus fijn als er óf niet moeilijk over wordt gedaan, óf dat er ter plekke een doekje ligt om te mogen gebruiken. Ik miste bij het zwembad ook een colaatje, er was alleen ranja voor kinderen en mandarijntjes. Frietjes waren lekker geweest. Vooraf had ik mailcontact over mijn 1e verblijf bij jullie, daarin kreeg ik onjuiste informatie. Ik vroeg of de bedden uit elkaar konden, op de foto's leek dat mogelijk. Ik was niet met mijn partner dus wilde de bedden uit elkaar kunnen zetten. Ik kreeg te horen dat het niet mogelijk was, maar ze waren wèl los (2x 1-persoons boxsprings). Verder zouden kluisjes in een centrale ruimte fijn zijn voor mensen die vroeger komen of verlengen, maar dan nog niet/niet meer in de kamer kunnen, waar een groot kluisje zit. Nu moet je met je bagage gaan lunchen om 12:00 uur en de volgende dag ook, als je al om 11:00 uur hebt moeten uitchecken, maar tot 14:00 uur mag blijven. De kluisjes bij het zwembad zouden daar evt. iets in kunnen betekenen ook.

Beste mevrouw K.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en wat fijn dat u het als een mooi hotel met veel faciliteiten heeft ervaren.

Wat betreft de cola in Nana's (horecaruimte subtropisch zwemparadijs): deze is daar wel verkrijgbaar. Vraagt u ons gerust ter plaatse wanneer u het niet kan vinden. Wij wijzen u graag de weg.
De Royal en Classic tweepersoons hotelkamer zijn voorzien van twee een-persoons boxsprings (losse matrassen). Deze bedden kan u uit elkaar schuiven indien u dat wenst. Via deze link leest u alle informatie over de hotelkamers: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/kamertypes.

Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen uw ervaring zeer uitgebreid toe te lichten en daarbij uw tips te delen.
Deze nemen wij mee in onze evaluatie! Dank u wel voor het meedenken en graag tot ziens in Preston Palace.

Reviewed: 3 years ago (15/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Geweldig dit gaan we in de toekomst vaker doen

Geachte gast,
U bent van harte welkom, leuk !
Met vriendelijke groet, Femke