Date of experience: 03/2023

Wij hebben het weer heel gezellig gehad, klein puntje personeel werkt wat traag, vooral de jonge mensen.
Tip doe de glazen iets voller met sterke drank dan voorkom je dat mensen 3 glazen in een keer halen en er een drankje van maken, dan hou je veel meer glazen over achter de bar

Beste mevrouw Van E.,

Wat fijn dat u het weer gezellig heeft gehad en dank u wel voor het delen van beleving.
Uw tip voor het extra vullen van de glazen is goed meegedacht, echter is dit geen optie. De portionering van sterke dranken is afhankelijk van andere factoren en kan derhalve niet zomaar worden aangepast.

Uw opmerking over onze collega's bij Preston Palace Central en de Snackcounter nemen wij mee in onze evaluatie en wij zien u graag snel terug in ons resort.

Date of experience: 03/2023

We hebben ons voor een dag prima vermaakt

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Erg leuk om te lezen dat u een top dag heeft gehad!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2023

Wij, en vooral de kinderen hebben veel plezier gehad. wel heb ik een kanttekening bij de kermis. We hadden een kleindochter bij van 4,5 jaar die de meter net niet haalt. Vrijdag mocht zij meerdere malen in de calypso, maar zaterdag was ze ineens te klein. Ze was vrijdag zelfs met een ander kind er in geweest( dit hebben we op foto)en mocht zaterdag niet met haar vader. Dit is niet uit te leggen aan een kind, wat dit toestel heel leuk vind.

Beste mevrouw G.,

Wat fijn dat u en bovenal de kinderen heel veel plezier hebben gehad!

Wat betreft uw kanttekening: welke attractie bedoelt u met de Calypso? In Boardwalk is namelijk geen attractie met deze naam. Bedoelt u wellicht de Polyp? Hiervoor geldt een minimale lengte van 1.00 meter. In Boardwalk staan op diverse locaties meetlinten waarbij de lengte ter plaatse kan worden gecontroleerd en het is inderdaad verwarrend wanneer het - volgens u - op het ene moment wel kan en het andere moment niet. Meten = weten en dat moet altijd de standaard zijn. Dank u wel voor het delen van uw ervaring; deze gaan wij ook doorspreken met onze collega's in Boardwalk.

Voor de minimale lengtes van al onze attracties verwijzen wij u overigens naar: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/boardwalkhttps://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/boardwalk.

Nogmaals dank voor het meedenken en heel graag tot ziens in Preston Palace!

lekker ontspannen en All-in

Geachte mevrouw C.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Date of experience: 03/2023

Was erg leuk herhaling vatbaar spontane aardige mensen die dat werken en behulpzaam nog bedankt voor de bewaking

Geachte mevrouw C.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten en de collega's waardeert.

Gezellig genoten .....

Een gouden weekend

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.

Date of experience: 03/2023

gezellig, leuk familie hotel, ondanks dat de zaterdag erg druk en vol was hier weinig last of hinder van ondervonden, kinderen vonden het fantastisch. Waardoor ouders en oma ook erg genoten hebben.

Geachte mevrouw v K.,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat de hele familie van oud tot jong genoten heeft.

Date of experience: 03/2023

De all in-formule werkt fantastisch.

Date of experience: 03/2023

Wij komen al heel vaak bij jullie. Over het algemeen zijn we laaiend enthousiast, maar wij zijn dit keer op zondag geweest en dat vonden we echt niet fijn. Overal was het zo verschrikkelijk druk dat er nergens vrije tafels waren, en we geen activiteiten konden doen vanwege de drukte. Bij het eten stonden vreselijk lange rijen. De muziek in de central bar stond zo verschrikkelijk hard dat we onszelf niet konden horen praten en van ellende maar ergens anders zijn gaan zitten.
Op maandag was het heerlijk rustig en hebben we er wel van genoten!

Beste mevrouw Van N.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw 80% tevreden ervaring!
Uw review nemen wij mee in onze evaluatie; hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen deze met u te delen.