Date of experience: 03/2023

Een geweldige ervaring en zeker een aanrader om voor een redelijke prijs met kinderen en kleinkinderen daar een dag en nacht te vertoeven. We komen zeker nog een keer terug!

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 03/2023

Leuke dag, veel gedaan, niet heel veel van de drukte gemerkt. Dat is fijn
Jammer dat de kamers erg gehorig zijn, hoorde letterlijk alles van de buren.
De bedden te zacht ( maar dat is persoonlijk denk ik)

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.

Te mega niks voor mij

Beste heer Den B.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke beleving!

Date of experience: 03/2023

Goede ervaring we zijn nu twee keer geweest. Alleen bij restaurant Ribleton slechte ervaring. Zie vraag 6

Beste mevrouw D.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en wat fijn dat het een goede ervaring was. Hartelijk dank ook voor het delen van uw ervaring in Ribbleton; deze gaan wij doornemen met onze collega's.
Hartelijk dank voor het meedenken en graag tot ziens in ons resort.

Date of experience: 03/2023

Het was een all inclusive concept, we waren teleurgesteld in de comfort en het avondeten wat niet echt lekker de kinderen hebben uiteindelijk bij mcdonalds gegeten en dat vond ik wel erg wat heb ruim 330 euro betaald voor 1 overnachting

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en wat is het jammer dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachting heeft voldaan.

Graag willen wij uw opmerking over het verwachte comfort en het aanbod met onze collega's doornemen. Mogen wij u vriendelijk vragen uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een mogelijke oplossing / uitleg? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Goed en netjes

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 03/2023

Was een leuk verblijf van 2 nachten. Maakte ook 1 x gebruik van de bioscoop. Daar waren 4 zeer brutale meiden die de boel aan het terroriseren waren. Verschillende mensen maakte hier een opmerking over. Uiteindelijk is mijn vrouw de bewaking gaan halen. Maar die reageerde langzaam en heeft ze er niet uitgezet. Toen de bewaker weer wegging ging het verder. onacceptabel. Tip: tijdens de film iemand bij de bioscoop aanwezig zijn. Die ook de rommel en glazen opruimt en toezicht houd. dit heeft voor mijn kinderen maar ook voor ons een negatieve lading gegeven en waren een paar uur flink geïrriteerd. Dit is heel jammer. Had de bewaker goed gereageerd dan was dit niet gebeurd. incident donderdag 2 maart 15:00 uur voorstelling.

Beste heer D.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en voor uw 87% tevreden review. Het is mooi dat u samen heeft genoten van een leuk verblijf van twee nachten.

Graag willen wij uw opmerking over de bioscoop met de betreffende collega's doornemen. Mogen wij u vriendelijk vragen uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 03/2023

In de karaoke gooide iemand een glas op de grond,kreeg glas in mijn oog.
Ik wist niet waar ik naar toe kon gaan,om mijn oog te controleren op glas splinters dat was jammer

Beste heer O.,

Dank u wel voor 70% tevreden beoordeling.

Wat vervelend dat u niet wist waar u naar toe moest. Bij twijfel bij welke vraag dan ook tijdens uw arrangement: u mag zich altijd melden bij de hotelreceptie. Zij roepen vervolgens de collega's op die u mogelijk verder kunnen helpen.

Date of experience: 03/2023

Top weekend gehad! Alles was goed geregeld en hebben echt genoten

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling.

Date of experience: 03/2023

De eerste dag zijn we niet naar het zwembad gegaan omdat het echt super druk was. De volgende dag van 12.00 uur tot 15.30 uur was het zwembad heel rustig en konden we genieten. Sauna en stoomcabine erg lekker en goed warm.

Beste mevrouw J.,

Dank uw wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Wat fijn dat u de ruimte in Riviera heeft om tussen 09:00 en 22:00 uur uw favoriete zwemmoment te kiezen en op uw moment heerlijk kon relaxen in de warme sauna en stoomcabine.