By Dodemont
Date of experience: 11/2025

Prima! Anders zouden wij niet dit jaar voor de 28e keer in PP geweest zijn.

Beste familie D.,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling. Fijn om te horen dat u al 28 keer bij ons bent geweest.

Wij hopen u graag voor de 29e keer weer te kunnen begroeten bij ons als zeer gewaardeerde gast.

By Linda
Date of experience: 11/2025

Zeer gezellig.. voor ieder wat wils maar in het weekend te druk

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling.

Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast. Wellicht in een iets rustigere periode.

Date of experience: 10/2025

het was een zeer aangenaam verblijf ! Voor onze eerste keer was het echt een echt paradijs !

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling. Fijn dat u genoten heeft.

By Joke versloot
Date of experience: 11/2025

Ik kom ieder jaar en het blijft fijn. Goed dat alles onder 1 dak is. We hebben alle 8 goedvermaakt. Alleen een tafel voor ons achten was een probleem. Eten met het diner niet echt warm. Wel een klacht over de escape room. Er zijn er 2 maar 1 werd afgeraden vanwege mankementen dus de andere genomen maar die had het mankement dat de sleutel van de deur niet omlaag kwam.

Beste mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te zien dat u een tevreden score van 87% heeft gegeven. Wat geweldig dat u ieder jaar terugkomt en opnieuw heeft genoten met uw gezelschap.

Wij nemen al uw feedback ter harte en zullen deze intern meenemen ter evaluatie.

By Johan Bax
Date of experience: 11/2025

We heel erg genoten van ons weekend

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling. Fijn dat u genoten heeft van uw weekend bij ons.

By Hans Munsters
Date of experience: 11/2025

we hebben genoten met ons gezin

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling. Fijn dat u genoten heeft met uw gezin.

Date of experience: 11/2025

Gezellige hotel lekker eten.hotel kamers schoon
Vriendelijke personeel.
Echt een aan te raden om er hern te gaan.

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.

By Rita
Date of experience: 11/2025

Geweldig. Eten was lekker. Sfeer goed. Goede faciliteiten. Hele leuke ervaringen opgedaan met mijn zoontje.

Beste mevrouw R.,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling. Fijn om te horen dat u genoten heeft met uw zoontje.

By Anita Zwijgers
Date of experience: 11/2025

Geweldig we hebben super genoten.

Beste mevrouw Z.,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.

By Annelies
Date of experience: 11/2025

Gezellige sfeer vriendelijk personeel.
Wat ik wel jammer vond dat de bands niet elke keer in de Black rock zaal waren maar in de algemene hal.
En de kwaliteit van de bands waren helaas ook minder.
Kwaliteit van het eten is super goed en genoeg variatie.

Beste mevrouw A

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling.