Date of experience: 01/2023

Het was goed op het lawaai savonds na bij live band en sommige cafés voor de rest heerlijk genoten

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw goede ervaring. Het is fijn dat u heerlijk heeft genoten van uw all-inclusive verblijf!

Wilt u alstublieft uw opmerking over het entertainment en uw hotelkamer met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl sturen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 01/2023

leuk om samen met andere te doen, niet als stel alleen. Vriendelijke medewerkers

Goedemorgen mevrouw H,
Wij danken u voor uw beoordeling, komt u dan snel nog eens en neemt u dan uw vrienden of familie mee ?
Hartelijke groet, Femke
Date of experience: 01/2023

Was een heerlijke dag en ochtend!

Geachte heer N, Wat heerlijk om te horen, hopelijk zien wij u snel nog eens.
Hartelijke groet, Femke
Date of experience: 01/2023

Tip :: Wat wel zou helpen duidelijke opruim plekken voor vuil afwas zodat bezoek die dat wel doen hun afwas kunnen opruimen. Maak deze plek ook aantrekkelijk zodat het voor tieners en oudere kinderen ook leuk word om op te ruimen
Bijvoorbeeld met decoratie en geluid / licht een verlichte kast en een bak met geluid waar glas in kan. Als je het erin zet dat je zachtjes applaus hoort of zo. Dat zou schelen in aangezicht vuil afwas. Als mensen kunnen helpen met opruimen. Nu is het niet duidelijk waar het heen kan en laten ze het staan.

Beste mevrouw Van de B.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw 100% tevreden review

Onder andere in hotelrestaurant Ribbleton, Preston Palace Central en Black rock vindt u de karren waarin u uw afwas kan plaatsen. Uw leuke idee om dit nóg aantrekkelijker te maken nemen wij mee in onze evaluatie, dank u wel voor uw waardevolle feedback.

Date of experience: 01/2023

Prima verblijf . Kamers zijn toe aan een update vooral de badkamer en de matrassen

Beste mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw prima 90% tevreden ervaring.

Wilt u alstublieft uw uitgebreide beschrijving van uw hotelkamer en de matrassen met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl sturen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 01/2023

Qua eten en drinken niks te klagen. Zwembad kwam erg onhygiënisch over
Kamer erg mooi, netjes. Muren zijn alleen dusdanig dun, dat ik het gesprek van me buurman tot 02.30 letterlijk kon meegenieten. Slapen heb ik dus niet echt gedaan en uitgerust ben ik dan ook niet. Overnachten zal ik niet snel meer doen.

Beste mevrouw O.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Het is fijn dat u tevreden bent over het aanbod eten en drinken.

Graag willen wij uw opmerking over Riviera subtropisch zwemparadijs en uw hotelkamer intern doornemen. Wilt u alstublieft uw uitgebreide beschrijving en uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl sturen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Het was heerlijk daar

Geachte gast, bedankt voor uw mooie beoordeling, van harte welkom.
Met gastvrije groet, Femke
Date of experience: 01/2023

het is altijd super alleen nu was het jammer dat er zoveel dagjes mensen waren dat het te druk was in het zwembad dus helaas niet kunnen zwemmen

Goedemorgen heer V,
Wij danken u voor uw prachtige beoordeling, zo zien wij het graag. U als hotelgast mag altijd gebruik maken van ons mooie zwemparadijs. Bij grote drukte hebben wij dan een stop op onze dagentree. Helaas heeft u het toch als te druk ervaren, wij nemen uw opmerking dan ook graag mee in ons overleg. Hopelijk tot snel, hartelijke groet, Femke

Erg gedateerd.
Ben er 10 jaar geleden geweest.
Zelfde gebleven.
Meer dronken lui hotel aan het worden.

Beste meneer/mevrouw L.,

Wat leuk dat u na tien jaar ons resort opnieuw heeft bezocht! Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Het is spijtig dat alle vernieuwingen in ons resort niet aan uw wensen hebben voldaan.

Wilt u alstublieft uw uitgebreide beschrijving en uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl sturen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite. Na ontvangst gaan wij uw tips en tops doornemen in onze werkbespreking.

Date of experience: 01/2023

Prima alleen werd er slecht afgeruimd in zowel restaurants als bij de bowlen. Vuile vaat bleef staan. Als dit een geval van te weinig personeel is, kun je karren neerzetten zodat mensen het er zelf in kunnen zetten

Beste meneer van R.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Het is fijn dat uw verblijf prima is verlopen.

Onze collega's ruimen de tafels af na een bezoek en daarnaast mag u ook zelf de vuile vaat in een kar zetten. Dat wordt ook enorm gewaardeerd door ons horecateam! In hotelrestaurant Ribbleton, Preston Palace Central en Black rock vindt u de karren. En heeft u een vraagje; stelt u het gerust ter plaatse aan onze collega's. Zij helpen u met veel plezier.