Reviewed: 4 years ago (17/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Ik ben voor het eerst samen met mijn zoontje gekomen heb hier hard voor gespaard . Door onrust in de avond / nacht hebben wij niet kunnen slapen. Mijn zoontje was erg bang in de nacht door de mensen die op de gangen schreeuwden en voor onze deur kabaal maakte helaas is hier die avond niks mee gedaan vind dit heel jammer

Beste mevrouw S.,

Wat mooi dat u voor het eerst samen met uw zoontje een verblijf in ons resort heeft geboekt. Minder mooi is dat u niet optimaal heeft kunnen genieten van uw nachtrust en uw zoontje bang was.

Graag willen wij uw ervaring persoonlijk met u doornemen. Wanneer u dat ook zou willen, vragen u om alstublieft uw uitgebreide ervaring en uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen. Wilt u daarbij ook melden of u direct toestel 9 (hotelreceptie) heeft gebeld voor een oplossing ter plaatse? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

In afwachting van uw bericht en een lieve groet aan uw zoontje,

super, immer wieder.

Guten Tag herr K,
Wir freuen uns Ihnen wieder zu Grussen.
Date of experience: 01/2023

Algemene ervaring was super goed. Lekker uitgerust en veel te doen.

Geachte gast, zo mogen wij het graag horen, wij zien u graag nog eens, van harte welkom.
Femke

Zoals altijd Fantastisch!

Geachte familie L,

Hartelijk dank voor de prachtige 100% beoordeling van uw verblijf!
Wij super om te vernemen dat u een fanastisch verblijf bij ons heeft gehad!!

Wij hopen u nog eens te mogen begroeten in Preston Palace! Heel graag tot ziens!

Merel
Date of experience: 01/2023

Preston palace is een prima plek om je een paar dagen te vermaken.

Geachte heer/mevrouw L,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling van uw verblijf!
Wat fijn om te vernemen dat u zich prima een paar dagen bij ons heeft vermaakt.

Merel
Reviewed: 4 years ago (15/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Leuke ervaring maar te druk, we konden geen activiteiten doen. Bij bowlen en poolen moest je wachten tot er een baan of tafel vrij komt maar als er dan net iemand aan kwam lopen (met grote mond) kreeg die de baan. Slecht geregeld.

Beste meneer Van D.,

Dank u wel voor het toelichten van uw leuke ervaring! Uw review nemen wij mee in onze evaluatie en wij merken aan dat u ter plaatse ook uw ongenoegen bij de dienstdoende manager kenbaar mag maken. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Vraagt u gerust, wij helpen u graag.

Tot ziens in Preston Palace!

Heel fijn!

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling van uw verblijf!

Date of experience: 01/2023

Al met al een prettig verblijf, met leuke activiteiten en goed verzorgd eten en drinken.

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling van uw verblijf. Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 01/2023

Heerlijk zorgeloos paar dagen weg

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling van uw verblijf! Wat fijn dat u zo heerlijk zorgeloos genoten heeft.

Heel goed.

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling van uw verblijf!