erg mooi zwembad

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van ons zwembad.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 01/2023

Geweldige relaxte tijd gehad. Precies zoals de ervaring van eerdere bezoeken.
Enige opmerking: we hebben 1x handdoeken moeten halen bij de receptie omdat deze wel in de was gingen maar niet vervangen zijn. (was geen groot probleem uiteraard)

Beste heer S.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat fijn dat het een geweldige relaxte tijd voor u was.
Normaal gesproken worden de handdoeken verschoond door de Housekeeping, wanneer u deze op de vloer van uw badkamer legt. Uw opmerking nemen wij in onze evaluatie, dank u wel voor het delen.

Date of experience: 01/2023

Jullie gekozen omdat een van ons rolstoel gebonden is en op deze plek alles is waardoor je niet in en uit de auto moet om ergens heen te gaan wat lichamelijk erg vermoeiend is. We hebben fantastische dagen gehad. ook een groot compliment naar de welness waar we een behandeling hadden geboekt. Er was alle hulp om de rolstoel gebonden persoon te helpen om het zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Daar is erg van genoten.

Geachte mevrouw L en A,

Hartelijk dank voor uw prachtige 97% beoordeling van uw verblijf.
Wij vinden het super om te vernemen dat uw verblijf na wens is verlopen en dat onze collega's u goed hebben geholpen.
Wij nemen deze complimenten me na onze volgende vergadering!!

----------

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling van uw verblijf.

Date of experience: 01/2023

Heerlijk je he alles om je heen en kan eten en drinken waneer en wat je wil , top

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.
Wij vinden het super om te vernemen dat uw verblijf na wens is verlopen!!

Date of experience: 01/2023

Prima kamers, heerlijk gegeten. Op elke hoek kan je wel eten en drinken. Goed geregeld.

Meubilair is aan vervanging toe, elke stoel valt zowat uit elkaar. Algehele schoonmaak moet echt beter. Ruim af en haal een doekje over de tafels.
Bowling had veel storing. Veel speelautomaten buiten werking. Groen gekleurd zwembadwater. Het mag allemaal wel een beetje frisser.
Ondanks dat gezellige dagen gehad. Doelgroep is denk ik vooral 55+ en gezinnen met kinderen.

Beste mevrouw Molema,

Dank u wel voor het uitgebreid toelichten van uw ervaring. Uw tips en tops nemen wij mee in onze werkbespreking.

Date of experience: 01/2023

Vond het bezoek teleurstellend. Vooral door de kwaliteit van het eten en de keuze die er was. Verder is het een leuk concept.
Helaas zullen wij iets anders zoeken voor de familie weekenden.
Als de kwaliteit beter was geweest en meer aanbod qua eten was waren we zeker vaker gekomen.

Beste mevrouw B.,

Graag willen wij uw ervaring met onze collega's doornemen. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl toe te lichten? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 01/2023

Boven verwachting, wij komen sowieso weer terug

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling van uw verblijf.
Wij vinden het super om te vernemen dat uw verblijf na wens is verlopen!!

Date of experience: 01/2023

Geweldig verblijf voor samen met de kinderen

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te lezen dat u en uw kinderen het zo na jullie zin hebben gehad!

Date of experience: 01/2023

Mijn dochter heeft enorm genoten van alles activiteiten. Alles was echt top. Het is mensen werk en daar kunnen fouten gemaakt worden :-). Alleen jammer van de hygiëne in de kamer.

Beste mevrouw B.,

Wat fijn dat alles echt top was en uw dochter van alles enorm genoten heeft. Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting over de hygiëne in de hotelkamer via marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.