Date of experience: 01/2023

Ik had er meer van verwacht

Beste heer Van N..,

Mogen wij u vragen wat u meer van uw verblijf had verwacht? Wilt u dit alstublieft met uw boekingsnummer uitgebreid toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

1x nooit meer, in verhouding veelste duur

Beste heer K.,

Mogen wij u vragen uw beleving met uw boekingsnummer alstublieft uitgebreid toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 01/2023

Super gehad samen met mijn dochter. Hoop ooit weer terug te komen naar jullie. Alles was goed geregeld vriendelijke mensen en ruimte genoeg voor alles. Dochter had een klein ongelukje in bed bij jullie aangegeven en daar werd ook heel vriendelijke mee omgegaan. Wij waren iets te vroeg (half 3) maar onze kamer was al gereed en na een rit van 2 en een half uur waren we daar heel blij mee.

Date of experience: 01/2023

Erg leuk, mooie dagen gehad

Goedemiddag mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw positieve reactie. Fijn dat uw mooie dagen hebt gehad.
Wij hopen u in de toekomst wederom te kunnen verwelkomen. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,
Emma
Date of experience: 01/2023

Alles bij elkaar prima vermaakt. Er is genoeg te doen

Beste heer Van der S.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Het is fijn dat er genoeg voor u te doen was en u zich prima heeft vermaakt.

Een week voor aankomst kan u via uw Gastenapp het diner alvast boeken. Dit wordt genoemd in uw bevestiging en een dag voor aankomst krijgt u via e-mail ook een reminder van ons. Heeft u daarover vragen of is het gebruik van de Gastenapp niet geheel duidelijk voor u? Neemt u gerust contact met ons op; dat kan via Instagram, Facebook, de chat functie op onze site, telefonisch via 0546-542121 of via reserveringen@prestonpalace.nl. Wij staan voor u klaar en hopen in in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort.

Date of experience: 01/2023

Goed, leuk om een keer meegemaakt te hebben

Beste mevrouw Op den B.,

Mogen wij u vragen uw opmerkingen over uw diner in Midtown met uw boekingsnummer alstublieft uitgebreid toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 01/2023

Druk, maar voor de kids heel leuk.

Beste mevrouw Van A.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Het is fijn dat het voor de kinderen heel leuk was en wij nemen uw beleving mee in onze evaluatie.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 01/2023

Prima en leuk , maar dit is wel de maximale prijs was het mocht kosten

Beste heer van L.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Het is fijn prima en leuk was!

Mogen wij u vragen uw opmerkingen over de badkamer, de werkwijze bij de Snackcounter en het aanbod in Ribbleton met uw boekingsnummer alstublieft uitgebreid toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2022

we zijn met ons gezin geweest van vijf personen...de kids vonden het geweldig en willen morgen weer terug haha...alle faciliteiten waren goed en er was echt van alles te beleven...ook de dienstbaarheid van de medewerkers was goed en zeer netjes. en het aller mooiste vond onze kleinste dochter van vier het kaartje wat ze thuis na ons verblijf van de beren had gekregen....nadat ze een tekening in de brievenbus had gedaan...wij zelf vonden dit ook zo,n mooi gebaar dat daar achteraf nog iets mee gedaan wordt.. jammer dat jullie het gezichtje toen niet hadden kunnen zien zo leuk vond ze het...blijf dit doen ook complimenten aan het animatie team. kleine mindere ervaring met het eten maar zal vooral drukte zijn en missende regie...maar zeker voor herhaling vatbaar

Beste heer R.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort en wat leuk dat de kinderen morgen weer terug willen. Dat is toch een duidelijk signaal om het nogmaals te beleven in ons resort!

Wij vinden het zo leuk dat u de beleving van uw kleinste dochter van vier zo levendig heeft omschreven; wij zien het helemaal voor ons en hebben uw attente woorden direct doorgestuurd naar ons animatieteam. Uw ervaring en tip voor de regie van leidinggevenden nemen wij ook mee in onze evaluatie. Hartelijk dank voor het delen van uw complete ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 01/2023

We hebben een hele leuke dag en nacht gehad. Over het geheel genomen misten we soms net de beleving/gezellige sfeer, de finishing touch zeg maar. Dat hebben we ook ervaren bij de kermis. De barstraat is erg leuk, alleen wel erg warm in de café's als het druk is. We misten een oldschool disco waar we konden dansen.

Beste mevrouw H.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Het is mooi dat u heeft genoten van een hele leuke dag en nacht en wij waarderen het dat uw complete beleving met ons deelt. Deze nemen wij uiteraard mee in onze werkbespreking.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace!