Date of experience: 01/2023

Veel te doen goed georganiseerd

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling van uw verblijf.
Ook willen wij u bedanken voor de positieve reactie!

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Ester
Date of experience: 01/2023

We hebben echt genoten. De kids vooral echt alles kunnen doen wat ze wilde. Soms de animatie niet geheel optijd of disco in de spelotheek met oudjaar ivm voorbereidingen in de preston hal, dat had even aangegeven kunnen worden. Voor ons uiteindelijk niet erg omdat we meerdere dagen waren maar als daggast was het een gemis geweest voor de kids. Bioscoop was vorige keer leuker voor onze kids, nu niet veel leuks voor onze meiden erbij dat vonden ze jammer maar verder echt goed genoten!

Hartelijk dank voor uw mooi 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Wat fijn om te horen dat uw kinderen zich ook hebben vermaakt in ons hotel.
Bedankt voor uw tips en tops wij nemen dit mee na onze volgende vergadering.

Date of experience: 01/2023

Très bon dans lensemble sauf la réception une jeune dame ( cheveux noir , avec une queue) avec une arrogance incroyable , qui ne dit pas les info de ce qui a as faire chez vous , par exemple le restaurant à la carte elle ne le dit pas qu on en a le droit, ne dit rien en faite on a dû ce débrouiller et où est le SOURIRE du personnel

Chère Madame T.

Merci d'avoir partagé votre très bonne expérience dans notre hôtel. Nous aimerions passer en revue votre commentaire sur notre collègue dans notre évaluation. Pouvons-nous vous demander d'expliquer en détail votre expérience sur marketing@prestonpalac.nl ? Nous aimerions également recevoir votre numéro de réservation.

Merci beaucoup d'avance !

Nous attendons votre message,

avec mes salutations distinguées,

Angélique
Date of experience: 01/2023

Schönes all inclusive Familien Erlebnis. Viel Spielraum für Kinder.

Sehr geehrte Herr K.,

Vielen Dank für Ihre nette 80%-Bewertung.
Wie schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.
Es ist schön zu hören, dass sich auch Ihre Kinder in unserem Hotel wohl gefühlt haben.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Aufrichtig,

Fijn verblijf

Beste heer G.,

Dank u wel voor het delen van uw fijne verblijfservaring.

Mogen wij u vragen om uw opmerking over de badkamer toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook alstublieft uw kamer- en uw boekingsnummer vermelden? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 12/2022

We zijn al eerder in Preston Palace geweest als koppel. Deze keer kwamen we als gezin met ons zoontje van 17 maanden. Hij heeft zich kostelijk geamuseerd en vond alles geweldig. Alles was heel netjes en het babypakket was geweldig. We komen volgend jaar zeker terug.

Geachte mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooi 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u en uw zoontje van 17 maanden hebben genoten van uw verblijf.

Date of experience: 01/2023

Waarom zijn niet alle bars open als het zo druk is.
Beddrnvoor de volwassenen niet oke. Allemaal met pijn in de rug opgestaan

Beste mevrouw W.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Deze willen wij graag intern doornemen met de betreffende afdelingen.

Mogen wij u vragen uw opmerking over de bedden en dekbedden met uw boekingsnummer alstublieft uitgebreid toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Was weer fijn

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het toelichten van uw fijne ervaring. Deze willen wij graag intern doornemen met de betreffende afdelingen.

Mogen wij u vragen uw opmerking over uw badkamer met uw boekingsnummer alstublieft uitgebreid toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een directe oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 01/2023

Es ist sehr teuer geworden und der Service hat nach gelassen. Wir sind Stammkunden und kommen wieder. Würden uns freuen wenn das besser wird. Wir sind aus weiten Weg angereist und sind um 13 Uhr angekommen, dafür wurde uns 25 ins Rechnung gestellt. Hätten wir das gewusst wären wir noch spazieren gegangen und später wieder gekommen. Geht absolut nicht. Schrecklicher Service

Sehr geehrter Herr / Frau,

Vielen Dank für Ihre nette 80%-Bewertung.
Wie schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.
Es tut uns leid zu hören, dass Sie den Preis für zu teuer halten.
Es tut uns auch leid, dass Sie die frühe Anreise als störend empfunden haben!

Hoffentlich hattest du trotz allem eine gute Zeit.
Wir hoffen, Sie auch in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Aufrichtig,

Date of experience: 01/2023

Een 8.5. Prettige vakantie met alles er op en eraan. Vinden de kamers wel erg gehorig. Hoorde alles wat de buren deden.
Ook iedere nacht veel lawaai op de gangen (rennen en gillen van kinderen). Begrijp dat dit verantwoordelijkheid is van de ouders. Maar wel vervelend haha

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw mooi 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Jammer om te horen dat u de kamers erg gehorig vond en dat u overlast heeft gehad van onze gasten.

Hopelijk heeft u ondanks alles het toch na uw zin gehad.